Pronađeno telo zatrpanog rudara Željka Miletića

- Telo Miletića izvučeno je iz ruševina a sada se čeka na uvid višeg javnog tužioca i inspektora - izjavio je Tanjugu, generalni direktor Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Vladan Milošević

  • 16

Spasioci i rudari su sat posle ponoći, u jami "Strmosten" Rudnika Rembas pronašli telo Željka Miletića, zatrpanog još od 23. septembra.

- Telo Miletića  izvučeno je iz ruševina a sada se čeka na uvid višeg javnog tužioca i inspektora -  izjavio je Tanjugu, generalni direktor Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja Vladan Milošević.

Milošević očekuje da će do 12 sati tužilac obaviti svoj posao kada će se znati više detalja o stradanju Miletića. Dežurni tužilac Višeg suda u Jagodini, u čijoj je teritorijalnoj nadležnosti opstina Despotovac i Strmosten, Olivera Jevremović, izjavila je Tanjugu da još nije pozvana na uviđaj. Telo rudara će do tada ostati u jami ali je izvučeno iz ruševina na sigurno.

Na Miletića se, u jami, obrušila velika količina uglja, kamena i zemlje i od tada sa njim nije bilo nikakvog kontakta.

Bio je otac troje maloletne dece i živeo je sa nevenčanom suprugom. 

Poticao je iz rudarske porodice. Otac je rudarski penzioner, a brat, stariji godinu dana, radi u istoj jami. Miletić je kao rudar radio osam godina.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedo

    29. septembar 2014 | 08:16

    Pocivaj u miru! Za ono para sto je juce potroseno za paradu srama ovo troje sirocadi i jos mnogo druge dece moglo je biti iskolovano i obezbedjeno im detinjstvo!

  • Александар Џунић

    29. septembar 2014 | 07:40

    Е, туго тужна најтужнија. Ко ће сад та твоја три пилета да храни и на животни пут да изведе. Твоја несрећа ће потонути у заборав магле недавне борбе за права оних, чији пород никада неће закмечати у колевци, а тебе на правди бога црна земља прогута.

  • toplistanadrealista

    29. septembar 2014 | 08:30

    Ne mogu da opisem odvratnost i mrznju koju osjecam prema "srpskim" politicarima, mrzim ih vise nego ustase i nato zajedno, sve i jednog...........tuga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA