U ČAST LEJDI DI: Vilijam i Kejt će ćerki dati ime Dajana

Kejt Midlton i princ Vilijam planiraju da, u slučaju da dobiju ćerku, dete nosi ime njegove pokojne majke, princeze Dajane

  • 3

Kejt Midlton i princ Vilijam svoje drugo dete će, ako bude devojčica, nazvati po princezi Dajani, Vilijamovoj majci.  Vojvotkinja od Kembridža je u devetoj nedelji trudnoće i opet, kao i u prvoj, ima probleme s mučninama, ali je odbila da ostane u bolnici i rešena je da trudnoću održava kod kuće.

Kejt Midlton i princ Vilijam planiraju da, u slučaju da dobiju ćerku, dete nosi ime njegove pokojne majke, princeze Dajane.

Izvor blizak paru otkrio je da je kraljevski par izabrao je to ime još kada je bila prvi put trudna. Princ na taj način želi svojoj pokojnoj majci oda počast. Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

Vilijam i Kejt imaju sina Džordža. A Kejt bi drugo dete trebalo da rodi početkom januara. Vojvotkinja od Kembridža i u drugoj trudnoći ima jake mučnine zbog kojih mora da mirije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA