VEOMA UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Ovo je prvi srpski ovisnik od droge "Krokodil", telo mu se raspada! (FOTO)

Pacijent, koji je sam pravio krokodil drogu je primljen u veoma teškom stanju. Prizor je jeziv i užasan, telo mu se bukvalno raspadalo, ali je njegovo stanje stabilizovano. Oštećenja na koži su velika i na bočnim delovima ona uopšte ne postoji

  • 82

U jednu poznatu kliniku u Beogradu, na odeljenje plastične hirurgije, primljen je prvi pacijent koji je ovisnik od ZLOGLASNE DROGE "Krokodil", saznaje Telegraf.rs! Pacijent je u veoma teškom stanju, sa ozbiljnim fizičkim povredama (telo mu se bukvalno raspada), ali je njegovo stanje stabilizovano, i za sada se nalazi van životne opasnosti.

- Ovo je prvi pacijent sa ovako drastičnim posledicama trenutno najgore droge koja postoji na tržištu. Radi se o sredovečnom muškarcu iz Beograda. Oštećenja na koži su velika i na bočnim delovima ona uopšte ne postoji, pa je prizor jeziv i užasan. Na njegovu sreću, stanje mu je stabilizovano, ali su povrede i dalje veoma opasne. Prema našim informacijama, sam pacijent je spravljao drogu od koje mu se telo sad raspada, dakle, nije je kupio - kaže naš sagovornik.

Naš portal je došao i u posed fotografije tog pacijenta na kojoj se vide zastrašujuće posledice ovog narkotika.

Podsetimo, ovaj opasni narkotik je napravljen mešanjem teških metala, benzina, crvenog fosfora i kodeina, koji se svi mogu naći u slobodnoj prodaji. „Krokodil“ je poznat i kao droga iz kućne radinosti, a pojavio se 2002. u Sibiru, gde je prodavan kao heroin, a sam je nekoliko puta jači. Ime je dobio po tome što koža na mestu na kojem se ubrizgava prvo liči na krljušti krokodila da bi zatim meso počelo da truli i bukvalno da otpada.

Upozoravamo da je fotografija eksplicitna, da sadrži uznemirujući sadržaj, i da može loše uticati na osetljive osobe.

NECENZURISANU FOTOGRAFIJU OVOG PACIJENTA MOŽETE VIDETI OVDE (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ).

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje ove fotografije bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs. Prenošenje fotografije ili njenog dela smatraće se kršenjem autorskih prava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pf.

    4. oktobar 2014 | 21:03

    Uopste nisam uznemirena. Uznemiri me kada cujem da neko naudi detetu ili generalno slabijem od sebe. Ali ovo... Ko se ne drogira, nema razloga za brigu.

  • !!!

    4. oktobar 2014 | 20:38

    Videla sam fotografiju jer nisam gadljiva i ne mogu da verujem na sta su sve ljudi spremni da urade kako bi naudili sebi . . .

  • Srb

    4. oktobar 2014 | 20:44

    Ako se ovakvo stanje naziva"van zivotne opasnosti" kako treba da izgleda kada je u opasnosti?? Ps:ovakve i slicne uopste ne zalim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA