Monstrumu silovatelju za ubistvo male Ivane određen pritvor do 30 dana!

Više tužilastvo predložilo je da Kostiću pritvor bude određen kako ne bi ponovio krivično delo, zbog opasnosti od bekstva, visine zaprećene kazne do 40 godina kao i uznemiravanja javnosti

  • 9

Darku Kostiću, koji se sumnjiči da je ubio Ivanu Podraščić sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je večeras pritvor do 30 dana, saznaje Telegraf.

- Osumnjičeni za tesko ubistvo večeras je doveden na saslušanje kod sudije. On je imao i advokata po službenoj dužnosti, ali nije bilo predloga da bude pušten iz pritvora. Pred sudijom, nije se izjašnjavao o krivici, jer je odbranu prethodno izneo u policiji, u prisustvo tužioca, kaže nas sagovornik.

Više tužilastvo predložilo je da Kostiću pritvor bude određen kako ne bi ponovio krivično delo, zbog opasnosti od bekstva, visine zaprećene kazne do 40 godina kao i uznemiravanja javnosti.

Kostić je, prema informacijama iz istrage, prethodno na saslušanju priznao da je motikom, u napuštenoj kući u Rakovici ubio Ivanu, koju je od ranije poznavao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA