MONSTRUM SILOVATELJ: Iznerviralo me je što je Ivana vrištala, pa sam je udario motkom!

- Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam počeo da joj udaram šamare i davim je, ali nije prestajala... Zato sam uzeo motku i ubio je! - do detalja je prema rečima izvora iz istrage, zločinac Darko Kostić opisao svoje zlodelo

  • 60
Darko Kostić, ubica, Ivana Podraščić Foto: Tanjug/MUP, Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Monstrum silovatelj o kome priča cela Srbija Darko Kostić koji je silovao i ubio 14-godišnju Ivanu Podraščić priznao je gnusan zločin inspektorima.

- Ubio sam Ivanu, priznajem! Silovao sam je, a ona je vrištala i otimala se. Plakala je i zapomagala. To me je strašno iznerviralo, pa sam počeo da joj udaram šamare i davim je, ali nije prestajala... Zato sam uzeo motku i ubio je! Onda sam je umotao u ćebe, pa u sunđer, i zakopao u dvorište! - do detalja je prema rečima izvora iz istrage, zločinac Darko Kostić opisao svoje zlodelo inspektorima.

Između ostalog rekao je i da je Ivanu upoznao preko svoje tadašnje devojke za koju je dodao da je mentalno retardirana, kao i da je Ivanu bez prisile doveo u Rakovicu.

- Nije imala šanse da se da se odbrani! - dodao je monstrum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cempa

    3. oktobar 2014 | 01:31

    Zasto je on na slobodi bio uopste?

  • Miljan

    3. oktobar 2014 | 02:12

    Ja ne znam vise,dal je za nasu drzavu normalno da uopste moze ljudski mozak da smisli ovakav zlocin?Kako je ovakav zlikovac uopste na slobodi?Ja ne znam sta radi nasa drzava i policija,valjda kad covek uradi silovanje i ubistvo,postoje neke mere posle pracenja i proveravanje takvih lica,cuj zadavio staricu i ispisao se na nju posle toga?Kako takav covek da ne ponovi zlocin,znao bi i lud da ce da uradi to opet!Nama tek kada neko nastrada upale se lampice!Uzas!

  • bla

    3. oktobar 2014 | 00:35

    pod hitnim postupkom da se u skupstinu izglalsa izmena zakona o pravosudju.....zbog ovakvih trba vratiti smrtnu kaznu HITNOOOOOOO!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA