PUCNJAVA ISPRED KAFIĆA: Ranjen policajac u Novom Sadu!

U pucnjavi koja je izbila rano jutros ispred kafića u jednoj od najpopularnijih novosadskih uluca Jovan K. (34) ranio je Dalibora B. (37) radnika na administrativnim poslovima PU Novi Sad i komesara za bezbednost FK Vojvodina

  • 4

U pucnjavi koja je izbila rano jutros u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu Jovan K. (34) ranio je Dalibora B. (37).

Do incidenta je došlo u jednoj od najpopularnijih novosadskih ulica, gde je Jovan K. iz pištolja ispalio više hitaca i Dalibora B., radnika na administrativnim poslovima PU Novi Sad i komesara za bezbednost FK Vojvodina, pogodio u stomak.

Ranjenom se pomoć ukazuje u KBC Vojvodina, dok je napadač pobegao s lica mesta i policija traga za njim.

Jovan K. je od ranije poznat policiji i ima policijski dosije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavijan

    3. oktobar 2014 | 09:42

    90 te stigle u Novi Sad.

  • Lola

    3. oktobar 2014 | 08:44

    Treba dovesti džandare iz Niša da malo uvedu reda u Novom Sadu i Beogradu.

  • JR

    3. oktobar 2014 | 13:14

    ponovo tapas bar i ponov policajac i još u upravi fk vojvodine i ponovo počinilac poznat policiji. ima li kraja ovom ludim vestima iz ns. , promenili načelnika i kao stvari će se rešiti same od sebe. pa da postavite 5 nacelnika nece se resiti problem novog sad. problem novog sada je veći i ozbiljniji od nacelnika policije. lokali rade 365 dana u godini do 4-5 časova izjutra bilo sa dozvolom bilo bez dozvole, toči se alkohol maloletnim licima , sudovi u novom sadu sav ološ šalju na ulicu umesto u zatvor, žalbe i prijave na glasnu muziku su uglanom na sudu obačene ili zastarele, na sve to sve češće su prijave neosnovane pošto svi lokali imaju izmerenu dozvoljenu jačinu muzuke. sve sto se desi tokom noći završi se svako svojoj kućin pošto prekršajni sudovi ne rade vikendom a zatvori u novom sadu maleni da se isti zadže do prvog radnog dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA