POKRENUTA PETICIJA: Hoćemo naziv ulice u znak sećanja na žandarma Stevana Sinđelića!

Do sada je 187 osoba potpisalo peticiju, kojom se zahteva da jedna od ulica nosi naziv po tragično nastradalom Sinđeliću

  • 8

Nakon tragične smrti žandarma Stevana Sinđelića, koga su ubile albanske šumokradice u šumama pored Kuršumlije, osvanula je peticija kojom se zahteva da jedna od ulica nosi njegovo ime.

Do sada je 187 osoba potpisalo ovu peticiju, koju možete pogledati OVDE.

Ovo je tekst koji je posvećen ubijenom Sinđeliću!

- Stevane Sinđeliću, niko u vlasti se nije više obratio o tvojoj pogibiji, ali te zato narod drži u sebi. Tvoje rane bole svakog momka, svakog druga i kolegu. Rane tvoje porodice bole svaku majku, svakog oca, brata i svaku sestru. Dok ti duša po nebu leti znaj da si se upisao među junake od uniforme i dužnosti.  Tvoje ime će Srbi urlikati u orkanu strašne osvete, kada za nju jednom dođe vreme. Zašto blate tvoje ime pričom o šumokradicama kada te ubiše teroristi koji nam ukradoše svetu zemlju? Tvoj život kao buket cveća si položio na tlo svoje Srbije. Neka ovo strašno delo bude polaz borbe za slobodu, junače i sokole čija krila sežu od Drine do Morave.

Večna ti slava i beskrajno hvala mladosti naša, AMIN!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. oktobar 2014 | 11:41

    Postadosmo instrument dezave da na nama pravi rejting i kada zatreba dize a po potrebi pljuje. Narod nas voli samo kada ginemo sto je licemerno

  • Vladimir

    3. oktobar 2014 | 10:36

    Zasluzuje

  • Sasa

    3. oktobar 2014 | 12:37

    Zasluzio je! Dao je zivot za ovu zemlju!!!! Djindjic nije veci Srbin niti je bio patriota ove zemlje koji je trazio od nemaca da nas zesce bombarduju, pa je dobio ulicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA