BOSANAC ZASPAO ZA VOLANOM: Probudio u reci sa 26 hiljada litara soka!

Reka Gurk koja se nalazi u blizini Klagenfurta, a u koju su izlivene hiljade litara gazirane tečnosti kada je bosanski državljanin sleteo sa cisternom soka u nju, pretvorila se u " džinovsko gazirano piće"

  • 3

Bosanski državljanin Braslav Bosanac (35) vozio je kamion u Austriji i zaspao za volanom. Probudio se u reci Gurk, zajedno sa 26 hiljada litara izlivenog gaziranog soka koji je prevozio.

Vozač je u nesreći pretrpeo povrede zbog čega je završio u bolnici sa ozbiljnim, ali ne i sa povredama opasnim po život. Reka Gurk koja se nalazi u blizini Klagenfurta, a u koju su izlivene hiljade litara gazirane tečnosti, pretvorila se u "džinovsko gazirano piće".

Nesreća se dogodila kada je cisterna izletela sa puta i završila je u reci Gurk, u koju se izlila manja "reka" gaziranog pića. Policija je utvrdila da je vozač Braslav Bosanac zaspao za volanom zbog čega je došlo do izletanja i prevrtanja vozila, piše Dejli mejl.

Stručnjaci su posle uviđaja zaključili da će isticanje gazorane tečnosti u reku Gurk prouzrokovati značajni ekološki problem. Bez obzira na sve opasnosti, verovatno će biti potrebno nekoliko dana da se kamion ukloni iz reke, a za realizaciju ovog posla potrebna je dizalica teška 350 tona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.Blue

    4. oktobar 2014 | 08:37

    Mukica,odradjivace te sokove do kraja zivota.

  • Pera kojot!

    4. oktobar 2014 | 03:33

    Bosanac pa se jos i preziva Bosanac! Sta jos reci " bosanac na kvadrat" zar se treba cuditi!

  • Pink panter

    5. oktobar 2014 | 22:12

    No salu na stranu, steta ko god da je. Pa to je eu, valjda je roba i vozilo osigurano....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA