MONSTRUM PRIZNAO: Namamio sam Ivanu besplatnim pirsingom, onda sam je unakazio!

- Kada se uverio da je devojka mrtva, stavio je njeno telo u ćebe i sunđer, a potom je sačekao da padne mrak i zakopao je u plitku jamu koju je iskopao u dvorištu. Ivanino telo nađeno je sa rukama vezanim na leđima - kaže izvor iz istrage

  • 41
Darko Kostić, ubica, Ivana Podraščić Foto: Tanjug/MUP, Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Darku Kostić (39), koji je osumnjičen za silovanje i ubistvo maloletne Ivane Podraščić (14), Viši sud u Beogradu odredio je juče pritvor do 30 dana. On je prekjuče uhapšen u Beogradu, a na ispitivanju u policiji priznao je i detaljno opisao zločin.

Kako pišu "Naše novine", on kaže da je Ivanu upoznao preko svoje devojke S. S. (17) i tako ugovorio sastanak.

- Videli su se preko darkove devojke nekoliko puta i razmenili poruke preko Fejsbuka. Potom je Darko pozvao Ivanu da dođe kod njega. Obećao joj je da će joj pomoći da uradi pirsing, koji je toliko želela, ali nije imala novca. Ivana je 29. jula otišla kod Darka. Međutim, kad je ušla u kuću, shvatila je da je u pitanju zamka. Pretpostavljamo da ju je odmah napao i da ju je ubio 31. jula - kaže sagovornik  blizak istrazi.

On dodaje i da je Darko odmah počeo da se iživljava.

- Vezao joj je i ruke i noge i stavio selotejp preko usta, a zatim ju je silovao i zlostavljao preteći da će je zaklati ukoliko se bude opirala. On je ranije ukucao eksere na okvir od kreveta i vezivao konopac kojim su bile obmotane devojčicine noge. Verujemo da je te eksere koristio i ranije, sa drugim žrtvama. Kako je Ivana nekoliko puta pokušala da pobegne, on ju je u jednom trenutku udario budakom u potiljak - kaže sagovornik.

Misleći da se onesvestila, Darko je izašao iz kuće.

- Posle nekoliko sati se vratio. Kada se uverio da je devojka mrtva, stavio je njeno telo u ćebe i sunđer, a potom je sačekao da padne mrak i zakopao je u plitku jamu koju je iskopao u dvorištu. Ivanino telo nađeno je sa rukama vezanim na leđima. Prizor je bio potresan i za iskusne operativce, jer je telo bilo u fazi raspadanja - kaže izvor iz istrage.

Obdukcija je utvrdila da je Ivana preminula posle udarca  u glavu. Zbog poodmakle faze raspadanja tela, nije bilo moguće utvrditi da li je bila i silovana.

- Postoje indicije da je Darko počinio više ubistava i da je tela žena zakopavao u dvorištu. Zbog toga je u toku opsežna pretraga zapuštenog dvorišta - kaže izvor iz istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdanka Alivojvodic (vrtic Zvoncica -Zemun 0

    4. oktobar 2014 | 01:19

    Za ubistvo i silovanje Ivane pre svega je odgovoran Centar za socijalni rad koji ama bas nista ne radi i ne stiti interese deteta i ako ima vise prijava koje se odnose na zlostavljanje dece.Ustvari oni se uvek stavljaju na stranu zlostavljaca jer ona osoba koja prijavi slucaj zlostavljanja je zlostavljac.Ovo Vam pisem iz licnog iskustva i govorim istinu. Ponasaju se nadmeno ,ponizavaju Vas ,nisu profesionalni ,korumpirani su nemaju ni malo odgovornosti niti savesti. Njihova misljenja su Sveto pismo koje odredjuje tudje sudbine.Primaju platu koju ne zarade posteno cak ni za vodu nisu zaradili. Pisite vise o njima ,njihovim stavovima i odnosima . Nek javnost sazna vise da je to jedna neprofitablna drzavna institucija koja se stavlja u ulogu Boga

  • SAMOSTALNI CAR

    4. oktobar 2014 | 09:24

    Kako se ova drzava vec jednom nre opameti i te silovatelje kastrira ali prethodno za tu priliku izmeni i zakon. I NECE BITI VISE TAKVE STOKE NA ULICAMA. MA KINEZI I TALIBANI SU PAMETNI LJUDI!!!!!!

  • Гаврило Принцип

    4. oktobar 2014 | 08:14

    Čovek ostaje nem pred ovakvim zločinom! U meni ključa bes pri pomisli šta je preživelo ovo malo stvorenje! Ne znam šta bih dao samo za minut razgovora sa ovim monstrumom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA