Ne, ovo nisu limunada i sok od pomorandže, ovo je "česmovača" iz Kragujevca! (FOTO)

Čitalac iz Kragujevca nam je poslao slike na kojima se vidi da je boja vode koju je natočio iz česme narandžasta, a u kasnijim sipanjima žuta, poput limunade

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mitar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stana

    24. april 2015 | 13:50

    Deca koja zive na selima i u gradovima,sredinama gde nema javnih vodovoda i snabdevaju se vodom iz individualnih bunara na koje su prinudjeni jer nemaju vodovod nemaju redovnu kontrolu ispravnosti vode za pice,spremanje hrane i licnu higijenu jer niko ne vrsi kontrolu ispravnosti vode u individualnim bunarima a roditelji nemaju novca za skupe analize vode a takodje ako je voda neispravna nemaju novca za skupe preciscivace vode sa jonoizmenjivackom masom i hloratorom.Ovim su direktno ugrozena prava deteta koja zive u sredinama gde nema vodovoda i nema kontrole vode u cilju suzbijanja sirenja zaraza.Takodje ima i javnih ustanova skola,vrtica zdrastvenih ambulanti u Srbiji koji se napajaju iz individualnih bunara koje nemaju redovnu kontrolu ispravnosti vode mikrobiolosku i hemijsku cime su deca direktno ugrozena jer koriste tu vodu za pice licnu higijenu i spremanje hrane itd...Ne postoji zakonska regulativa za kontrolu vode u individualnim bunarima na koje su ta deca prinudjena iako u zakonu o vodama postoji clan 196,200 i 203 koji nije jasno definisan da li vazi za individualne bunare u cilju suzbijanja sirenja zaraza. Kakvu vodu piju deca u seoskim skolama gde nema vodovoda ima li redovne kontrole UN konvencija 1. Sva deca i mladi imaju ista prava. Nijedno dete ne sme biti oštećeno zbog svog pola, boje kože, jezika ili religije.

  • Љиљана

    05. oktobar 2014 | 11:33

    С'времена на време треба испирати цеви, и тада се обавештавају корисници да не пију и не перу веш, специјално ако су цеви старије. То је процедура свуда у свету, и треба обавестити кориснике.

  • Hlor

    04. oktobar 2014 | 22:16

    Pre dve godine na Banjici je bila ista ovakva voda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA