JEZIVA ISPOVEST: Ivanin ubica silovao ženu svoga brata, a potom pretio da će je izbosti!

- Pre nekoliko godina me je silovao, ali mi niko nije verovao! Poslednjih dana me je tražio, raspitivao se o meni, ko zna šta je hteo, možda bi i mene ubio kao tu devojčicu. Sad znam da je u zatvoru, ali se i dalje plašim - priča Julija Knežević, snaha monstruma koji je ubio Ivanu Podraščić

  • 21

- Kad sam čula šta se desilo maloj Ivani i videla njegovu sliku na TV, odmah sam se setila horora koji sam doživela - ispričala je Julija Knežević (29).

Pre nekoliko godina me je silovao, ali mi niko nije verovao! Poslednjih dana me je tražio, raspitivao se o meni, ko zna šta je hteo, možda bi i mene ubio kao tu devojčicu. Sad znam da je u zatvoru, ali se i dalje plašim…

Ovo su reči Julije Knežević (29), koja u svojoj ispovesti priča o hororu koji je doživela od Darka Kostića (39), rođenog brata njenog tadašnjeg supruga.

Kostić je, podsetimo, uhapšen zbog sumnje da je silovao, pa ubio četrnaestogodišnju Ivanu Podraščić iz Batajnice, a potom njeno telo zakopao u dvorištu kuće u Rakovici.

(Telegraf.rs / ALO!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vv

    4. oktobar 2014 | 15:46

    Dobro, shvatili smo da je bio nasilnik, silovatelj, ubica.. Brukate drzavu sto iznosite sva zlodela koja je on pocinio. STO ON NIJE OTKRIVEN PRE? STO SU KROZ NJEGOVE RUKE MORALE DA PRODJU STOTINE ZENA? Sramota za drzavu, za policiju!

  • SA @

    4. oktobar 2014 | 14:55

    Ma pod HITNO smrtna kazna. Ovo je MONSTRUM i netreba da nam zagadjuje okolinu. Ako ostane u zatvoru ima sve džaba.Hotelski smestaj i ima prednost kod lekara pa cak i operacije.... Mi od takvih ne možemo da disemo.

  • Miljan

    4. oktobar 2014 | 18:30

    Nikad nisam bio pristalica smrtne kazne i lisenja necijeg zivota,ali jednom prilikom sam gledao emisiju na b92 o nasim zatvorenicima i smrtnoj kazni koja je tada postojala,tek kada bi shvatili da su osudjeni na smrt zavorenici bi se plasili,plakali,molili,jer tek tada kada shvata da ih vise nece biti,njihova svest se menja,inace sa ovakvim sudstvom,samim tim kad uradi nesto najgore,on zba da ce i zatvora biti jaci,upoznace nove veze,sklapace nove poslove,ovakav zakon ne ostavlja ama bas nikakve posledice po njih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA