Na kući silovane i ubijene devojčice još nema umrlice!

Ivanina majka i dalje odbija da prizna da je ona mrtva, stalno govori da pronađena devojka nije njena ćerka, a da je monstrum Darko Kostić još uvek drži kako bi ne bi razotkrila sve narkomane koji su se skrivali u njegovoj kući. Otac Drago i sin Srećko nisu želeli ništa da komentarišu

  • 14
Ivana Podraščić Foto: Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Ni stravično priznanje monstruma Darka Kostića (39) o silovanju i ubistvu Ivane Podraščić (14) nije poljuljalo nadu njene porodice da je ona i dalje živa. Kako oni kažu, rezultat DNK analize je jedino što će ih naterati da promene mišljenje.

U domu Podrašćića u Batajnici tišinu razbija samo lavež pasa u dvorištu, a na kapiji nema umrlice njihove ćerke jer je za njih ona i dalje na putu ka kući, pišu Večernje Novosti.

- Trude se da se ponašaju normalno, kao da se ništa ne dešava, a u sebi se sigurno grizu. Ne prihvataju to, odbijaju da poveruju da je Ivana nastradala. Pa kao da i mi ne bismo voleli isto - kaže jedna komšinica.

Na ulici se komšije krišom zapitkuju kada će biti sahrana, iako porodica o tome ne razmišlja. Niko ih nije obavestio o rezultatima obdukcije, niti je išta pokazala DNK analiza, a majka Nada tvrdi da niko od članova porodice nije ni dao uzorke kojim bi se uporedili nalazi pronađenog tela.

- To nije moja Ivana. On nije mogao da vidi ko je devojka u mraku - teši se ona dok u zagrljaju nosi plišanog medu koji je bio omiljena igračka njene ćerke i dodaje:

- Taj monstrum nju negde skriva, da ne bi razotkrila sve te narkomane. Poručite mojoj Ivani da je mnogo volim i da mi se što pre vrati - kaže Nada.

Inače, otac Drago i sin Srećko (16) nisu hteli ništa da komentarišu, samo su upozorili novinare da je pas pušten sa lanca u dvorištu. Kako saznaje ovaj list od komšija, Ivanina godinu dana starija sestra Nikolina je odvedena kod rođaka dok se situacija ne smiri.

Za svo to vreme, policija neumorno pretražuje teren na mestu svirepog zločina na Petlovom brdu, a strah i dalje postoji od toga šta krije blato, rastinje i đubre u napuštenoj kući.

Međutim, kako saznaju Večernje Novosti iz MUP-a Srbije, majka Nada Podraščić je dala uzorak za DNK analizu, čiji se rezultati još uvek očekuju. Ipak, u policiji tvrde da pronađeni komadi odeće i patike, kako i priča Kostića, nedvosmisleno ukazuju da je reč o nestaloj Ivani Podraščić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    4. oktobar 2014 | 23:55

    Kompletna porodica bi trebalo da se podvrgne psihijatrijskom ispitivanju.

  • Miki

    5. oktobar 2014 | 07:07

    Roditelji treba da krivicno odgovaraju zbog nebrige I zanemarivanja cerke. Nisu je trazili Dve nedelje od nestanka dok je bila u "provodu". Treba majku poslati na psiho vestacenje jer verujem nije sposobna da brine o deci.

  • Hmm

    5. oktobar 2014 | 01:05

    S obzirom da je nestala 29.jula, a oni 9.avgusta prijavili nestanak ne cudi ni ovo. Sad glume neku veliku zalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA