ZEZNULA I FORD: Ova Srpkinja već godinama uzima pare za nove automobile i nestaje kao utvara!

J. B, bivša radnica AK "Kompresor", za koju se sumnja da je oštetila Vladimira Nikića za 12.000 evra, svojevremeno je radila i u "Fordu" gde je, prema rečima zaposlenih, takođe učinila određene prevare. Protiv nje vodi se istražni postupak, ali niko ne zna gde je ona sada

  • 15

Donedavna službenica firme "AK Kompresor" J. B. koja je, prema rečima Vladimira Nikića (41) iz Valjeva, uzela od njega 12.000 evra za auto "dačija daster", a onda nestala bez traga i glasa, identične prevare činila je i ranije, i to u kompaniji "Ford"!

Kako saznajemo, pomenuta dama je pre "AK Kompresor" radila u srpskom ogranku "Forda", gde je napravila sličnu obmanu, s tim što je tada oštetila kompaniju, a ne kupca. U toku je unutrašnja istraga protiv nje, pa do završetka iste nadležni neće davati dodatna objašnjenja.

J. B. je pre četiri meseca oštetila Vladimira Nikića tako što ga je "lažnim akcijama" ubedila da auto kupi u kešu. Vladimir je njoj u prostorijama kompanije predao novac, međutim, on nikad nije stigao na račun "AK Kompresor". Kad je shvatio da mu automobil ne stiže, Vladimir se obratio kompaniji, a tamo je dobio sledeće objašnjenje:

"Objasnili su mi da se radi o prevari, da novac koji sam dao nije uplaćen na račun firme, da je J. B. suspendovana i da je slučaj prijavljen policiji. Rekli su mi da i sam odem da slučaj prijavim policiji što sam i učinio – kaže Nikić dodajući da je pravi šok usledio pre nekoliko dana kad mu je stiglo saopštenje iz ove auto kuće da nemaju evidenciju da je platio kola na blagajni.

U "AK Kompresoru" kažu da je istraga u toku i da o celom slučaju ne mogu da govore.

Istragu o prevarama J. B. trenutno vodi Tužilaštvo, a detalji će biti poznati nakon okončanja istražog postupka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    8. oktobar 2014 | 13:25

    Zasto ne objavite puno ime i prezime doticne????

  • Ljubinka sine

    8. oktobar 2014 | 13:23

    Cuj "pomenuta DAMA"..

  • Nenad

    8. oktobar 2014 | 14:00

    ovo je stvarno strasno iz razloga sto je ta zena bila zaposlena u toj firmi, ona je fakticki prevarila kupca u ime firme, oni su odgovorni za njene postupke. Treba ih tuziti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA