SBB: B92 Info kanal više nije u našoj kablovskoj ponudi!

SBB navodi da je razlog za ovu odluku ograničen broj frekvencija koje su tom operateru na raspolaganju u okviru analognog spektra. Zato se oslobađa kapacitet neophodan za uvođenje novih atraktivnijih kanala

  • 5

Na Internet sajtu operatera SBB postavljeno je obaveštenje da Info kanal televizije B92 više neće biti u kablovskoj ponudi ove kompanije.  

- Od ponedeljka, 6. oktobra, B92 Info kanal prestaje da bude deo naše analogne kablovske ponude i ostaje deo ponude korisnicima naših digitalnih paketa. O odluci je obavešten menadžment kanla B92 Info sa kojim razgovaramo o daljim oblicima saradnje - piše u saopštenju SBB.

Kao razlog za ovu odluku navodi se ograničen broj frekvencija koje su SBB-u na raspolaganju u okviru analognog spektra. Zato se vrše izmene postojećih programskih paketa tj. oslobađa kapacitet neophodan za uvođenje novih atraktivnijih kanala.

Izbor kanala SBB vrši na osnovu podataka o njihovoj gledanosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojin

    6. oktobar 2014 | 17:50

    Za svaki slučaj, ako Olja pređe :)

  • džordž

    6. oktobar 2014 | 18:48

    umesto da obogaćuju paket programa I povećavaju broj kanala oni smanjuju..

  • Ljubitelj burleski

    7. oktobar 2014 | 10:20

    Ali je ZATO UVEDENO MNOOGO ONIH,,BITNIH,, KANALA , KAO ŠTO SU KCN,PINK SVIH VRSTA, A ONE KANALE KOJI SU BILI U SVIM PREDHODNIM UGOVORIMA SU UKINULI,BEZ OBRAZLOŽENJA I JOŠ JE PRETPLATA I POKUPELA OD OKTOBRA.BAŠ,,VODE,, RAČUNA ,O KORISNICIMA, ONAKO ,,DOMAĆINSKI,, K,O DA SU U SRBIJI GDE SE SVE MOŽE I NEMORA .NI NALIK NA ONU SBB IZ POČETNIH KORAKA, OVO JE NAZADOVANJE NA KORIST KIČA I PRIMITIVIZMA. ŠTA SE SVE PRIKAZIJE I NA KOLIKO FREKVENCIJA ,,MILINA,, JEDNA.I ONDA SE OLJA,,PREMEŠTA,, S BRANKICOM ,NA,,INFO KANAL,, ,,SLUČAJNO,,.A MI SMO AMEBE ŠTO IH PLAĆAMO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA