DRUGI SNIMAK PREBIJANJA VUČIĆA: Evo kako se žandarmi iz Niša iživljavaju nad bratom premijera! (VIDEO)

Pripadnici Žandarmerije iz Niša su pola sata nakon prebijanja držali zatočene u haustoru Andreja Vučića i pripadnike "Kobri", a nisu zvali Hitnu pomoć iako je brat premijera Srbije tražio da "ide na kliniku"

  • 46

Pripadnici Žandarmerije koji su u nedelju 28. septembra brutalno pretukli braću premijera Srbije Andreja Vučića i gradonačelnika Beograda Predraga Malog, držali su ih pola sata nakon batinanja u jednom haustoru i nisu im dozvolili da pozovu pomoć, a kao pokrivanje svoje brutalnosti snimili su novi snimak, nakon napada u pokušaju da sa sebe skinu odgovornost!

Kako se na drugom video snimku vidi Žandarmerija je pustila Andreja Vučića da se pola sata previja u bolovima posle batinanja dok nisu pozvali sanitet! Na njemu se jasno vidi da su pripadnici ozloglašenog niškog odreda Žandarmerije držali brata premijera Aleksandra Vučića Andreja zatočenog u haustoru iako im je rekao da mora na kliniku.

Snimak je načinio operativac Žandarmerije, a kameru nije ugasio i pošto je to tražio od njega pripadnik Kobri, kao i Andrej Vučić.

- Moram na kliniku - pokušavao je da objasni Andrej Vučić, ali mu je žandarm hladno odbrusio:

- Ne ideš ti nigde.

Pogledajte video snimljen nakon prebijanja Andreja Vučića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA