Policija zbog buke prekinula žurku na kojoj je bio Ivo Josipović!

Organi reda su morali da intervenišu i upozore organizatore da smanje muziku jer su im se sugrađani požalili da je preglasna

  • 19

Nakon završetka manifestacije jubilarnih 10. Runjićevih večeri u splitskom Hrvatskom narodnom pozorištu, održan je koktel, na kom su prisustvovale zvanice, u kafani koja se nalazi u sklopu zgrade HNK, međutim skandal je izbio kada je policija oko jedan sat iza ponoći prekinula zabavu, na kojoj je prisustvovao Ivo Josipović, zbog preglasne muzike.

Žurku povodom manifestacije koju su lično podržali predsednik Hrvatske Ivo Josipović i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, otela se kontroli jer je preglasna muzika uz otvorene prozore smetala obližnjem stanovništvu, pa ju je jedan sat iza ponoći prekinula policija.

Oni su upozorili DJ-a da mora da smanji muziku, tako da je ova žurka ipak nastavljena, ali su morali da zatvore prozore.

Inače, nekoliko momenata pre nego što je policija stigla, zabavu su napustili Josipović i Baldasar.

(Telegraf.rs / Izvor: slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masha

    7. oktobar 2014 | 10:26

    Dezinformacija ;) Ivo i drugari su otisli oko 12/pola 1. Panduri su dosli u 1. Okolo nema zgrada, nego im se moze. Eto, to je iz prve ruke ;)

  • dr dabic

    7. oktobar 2014 | 10:25

    Ivo gubi izbore zA nas srbe je bolja kitanovic jer prestavlja Hrvate a Ivo komuniste lako se dogovoriti sa Hrvatima ali sa komunistima nikako jeli i onAj izrod Pupovac bio na zurci koliko je državni para taj spucao a krajna ruglo

  • Прави Четник

    7. oktobar 2014 | 15:21

    Пустите човека, био мало на журки да се опусти и нешто приведе!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA