Ovakvog Drakulu još niste videli! (VIDEO)

Ukratko, umesto da se osloni na osnovnu priču Irca Brema Stokera, film "Dracula Untold" bavi se pitanjem nastanka najpoznatijeg vampira na svetu

  • 0

Ako očekujete horor, razočaraćete se. U filmu "Dracula Untold", umesto beskonačnog (i dosadnog) fajta kompjuterski generisanih monstruma, čeka vas "drama sa elementima akcije" (ovo kaže sam reditelj, Irac Gari Šor).

Ukratko, umesto da se osloni na osnovnu priču svog zemljaka Irca Brema Stokera, film se bavi pitanjem nastanka najpoznatijeg vampira na svetu.

Prema ovoj verziji, Vlad Cepeš (Luk Evans) transilvanijski princ, u teškom je položaju, jer turski sultan Mehmed II zahteva od njega da mu preda 1.000 dečaka, uključujući i njegovog rođenog sina, Ingerasa.

Kako bi spasio ovu decu, svog sina, svoje kraljevstvo i svoj život, Vlad se za pomoć obraća najgorem zlu koje postoji. Odlazi na Planinu slomljenog zuba, gde susreće drevnog čarobnjaka Kaligulu.

S njim sklapa pogodbu: dobiće snagu 100 ljudi, brzinu zvezde padalice i dovoljno snage da uništi svakog neprijatelja. Zauzvrat, duša će mu biti prokleta, a imaće neodoljivu potrebu da pije ljudsku krv. Ovako se, prema verziji iz ovog filma, rodio grof Drakula.

Ovo će, prema najavi iz filmskog giganta Univerzal, biti i prvi u seriji iz ponovo rođene porodice filmova o čudovištima. Slede filmovi o Frankenštajnu i njegovom čudovištu, mumijama, vukodlacima, Stvoru iz Crne lagune...

Film će početi da se prikazuje 10. oktobra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA