KAO U NJUJORKU: Na novosadskom sajmu pljeskavica 900, vešalica 1.400 dinara!

U kafani koja se nalazi u okviru sajma cene po nekoliko puta veće od uobičajenih. Vlasnici ugostiteljskih objekata na ovom mestu ih pravdaju visokim cenama zakupa poslovnog prostora

  • 33

Društvenim mrežama u Srbiji u poslednjih nekoliko dana kruži hit fotografija računa iz jedne ugostiteljske radnje koja se nalazi u okviru Novosadskog sajma. Na njoj je fiskalni račun s nestvarno skupim cenama iz ovog objekta.

Tako je cena bele vešalice 1.400 dinara, pljeskavica je 900, domaća kobasica 1.000, hleb je 50, koka kola je 300, pivo je 300, a cena pečene paprike je 450 dinara!

U direkciji Novosadskog sajma nam je saopšteno da oni privatnim preduzetnicima samo izdaju poslovni prostor, kao i da nemaju veze s cenama koje se nalaze u njima.

- Novosadski sajam je izdao poslovni prostor u zakup vlasnicima pojedinih ugostiteljskih radnji i mi nemamo veze s cenama proizvoda. Za to su određeni isključivo vlasnici tih radnji - saopšteno nam je iz Novosadskog sajma.

Kako saznajemo, ovakve cene datiraju unazad nekoliko godina, a kao razlog vlasnici navode visoku cenu zakupa koju moraju da nadoknade kroz cene svojih proizvoda.

Vlasnik ove kafane, u kojoj je izdat račun, bio je nedostupan za komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA