TUŽNA VEST: Morisi ima rak

Sad se osećam dobro. Svestan sam da ne izgledam najbolje, ali to je šta vam ova bolest učini. Neću da brinem oko toga, odmoriću se kad umrem, rekao je slavni pevač

  • 4

Pevač legendarne grupe "The Smiths", Stiven Morisi (55), ima rak. Ova vest je danas objavljena na gotovo svim britanskim medijima, a čitaoci masovno šalju poruke podrške ovom umetniku.

Morisi je u poslednjih 18 meseci bio čest gost nekoliko bolnica, a uzrok poseta je karcinom, koji se raširio po njegovom telu. Uprkos lošoj dijagnozi, pevač tvrdi da se ne plaši smrti i kaže da je to nešto "što nas čeka sve". Iako nije otkrio o kojoj vrsti raka je reč, Morisi je za španski El Mundo rekao: "Vadili su bolesno tkivo iz mene već četiri puta, ali štagod. Ako umrem, umrem. Ako ne umrem, ne umrem. Sada se osećam dobro. Svestan sam da u poslednje vreme ne izgledam dobro, ali to je ono što vam ova bolest uradi. Neću sad da brinem o tome, odmaraću se kad umrem."

Poslušajte Morisija u pesmi "How soon is now?"

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    7. oktobar 2014 | 16:51

    Velika šteta za muziku. Strašan pevač daj bože da preživi.

  • pecolini

    7. oktobar 2014 | 18:08

    Godinama je bio vegetarijanac,i pjevao je pesme da je meso ubica, a sada....niko od nas nije siguran kad je karcinom u pitanju. Ma kako zdravo živeli. Želim mu brz oporavak, veliki umetnik je u pitanju.

  • KaleBrdo

    7. oktobar 2014 | 17:08

    Genije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA