ISTRAGA O PREBIJANJU VUČIĆA: Žandarmi iz Niša prekoračili ovlašćenja, slede otkazi i krivične prijave!

Istraga o prebijanju Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojice pripadnika "Kobri" od strane niškog odreda Žandarmerije završena je i ustanovljeno je da su žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja

  • 17

Istraga o incidentu na Paradi ponosa kada su pripadnici niškog odreda Žandarmerije pretukli Andreja Vučića, Predraga Malog i dvojicu pripadnika "Kobri" je završena i u njoj ustanovljeno da su žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja.

Kako navode "Naše novine", petorica niških žandarma koji su odmah nakon objavljivanja snimka incidenta identifikovani biće otpušteni iz policije i krivično gonjeni, a o sudbini komandanta Žandarmerije generala Milenka Božovića odlučiće se narednih dana.

Petorica suspendovanih pripadnika niškog odreda Žandarmerije koji su brutalno pretukli Vučića i pripadnike Specijalne jedinice Vojske Srbije koji su bili u njegovom obezbeđenju saslušni su u istrazi koju su zajendički vodili MUP, Vojnobezbednosna agencija i BIA.

Pozivajući se na izvor blizak istrazi "Naše novine" pišu da je pošto su pregledani snimci, saslušani učesnici događaja i preslušani telefonski razgovori ustanovljeno da su niški žandarmi prekoračili svoja ovlašćenja.

Izvor lista navodi da će svi dokazi zajedno sa izveštajem koji su napravile sve tri službe u narednim danima biti predati tužilaštvu i da ima elementa da tužilac porene postupak po službenoj dužnosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIO

    8. oktobar 2014 | 09:46

    A zanima me, da su bili nekog obicnog smrtnika sta bi se desilo??

  • zagondzija

    8. oktobar 2014 | 08:23

    skidaj Bozovica nije on tome dorastao nazad ga u Priboj staviti ko pozornika

  • black&white

    8. oktobar 2014 | 09:10

    A drugi snimak?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA