HRVATI NAPRAVILI ANIMIRANI FILM O RATU: Srbi za sve krivi, mi nismo ni za šta (VIDEO)

Film, koji je napravljen povodom proslave 20 godina od takozvanog "Domovinskog rata", prikazuje navodni velikosrpski-zločinački projekat u koji su bili uključeni i Srbi iz Hrvatske

Povodom 20 godina od rata na području bivše SFRJ, Hrvatski istorijski muzej napravio je animirani film o ratu u toj zemlji i navodnoj agresiji Srbije. Film traje nešto više od 13 minuta i, naravno, Srbi su označeni kao najveći zločinci.

Film prikazuje navodni velikosrpski-zločinački projekat u koji su bili uključeni i Srbi iz Hrvatske. Takođe, veliča se pozitivnu uloga vojske Hrvatske vojske na ratištima u Bosni i Hercegovini.

U filmu se pokazuju sukubi tokom rata na području bivše SFRJ, navode se napadi i agresija na hrvatske gradove, kao i spaljena hrvatska sela.

Film koji je napravljen povodom proslave 20 godina od takozvanog "Domovinskog rata" ima na Jutjubu nešto više od 25.000 pregleda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ponosan Hrvat

    8. oktobar 2014 | 16:14

    Prvi put nakon rata ili nakon više od dvadeset godina sam obratio pažnju na vaše medije, kao i na Vaša razmišljanja danas. Zanimalo me je koliki napredak ste postigli nakon toliko godina, kada su Vam servirali one silne lažne morbidne vijesti na televiziji i u štanpi tamo devedesetih, sjećate se one ružne babe na RTB vjestima, s naočalima od dna bakarske vodice? Redovito ste dobivali porcije razloga mržnje. Sigurno se sjećate vijesti o raznim klanjima po hrvatskoj,o hordama povanpirenih ustaša i sl. Gospodo srbi; u to vrijeme smo još uvijek vjerovali u suživot s Vama u jednoj moderno uređenoj jugoslaviji. A onda vam se pojavio mali slobo koji vam je otvorio horizonte i vjekovnu čežnju. Gospodo srbi, skupite snage i pogledajte animaciju, pogledajte je barem površno ali - obratite pažnju na one križeve koji se pojavljuju na toj animaciji. To su mjesta masovnih grobnica. U hrvatskoj se još uvijek, danas, traži blizu tisuću ubijenih i zakopanih ljudi.

  • A - 10 Thunderbolt

    8. oktobar 2014 | 12:41

    Hrvati dobise rat, a Sloba ispusi tompus.

  • btk

    8. oktobar 2014 | 16:23

    Šta fali filmu? ako je "netocan" , volio bi vidjeti verziju iz Bg. koa je tocna? klinci 5-20 godina molim da ne komentiraju. Doki, kakvom "neustavnom otceplenju?" Referendum u RH sa preko 90 "odsto" za otceplenje iz jugoslavije je volja naroda jedne republike i zna se vec da Srbija tumaci svoju recenicu iz ustava Hrvati svoju iz cistog razloga da Srbi prikazu to kao "gradjanski rat" i da se nemoze okarakterizirati kao agresija jedne drzave na drugu sto se stvarno i desilo. Argument koji se nemože pobiti je, NITI JEDAN HRVAT/HRVATICA nije prešao Dunav i ispalio i jedan metak u tom smjeru, dok je puno Srba išlo ratovat na Hrv. Teritorij, da su Hrvati išli rokat po Novom Sadu mene bi danas bilo sram reci da su isli spasavati neke tamo Hrvate i neznam kakve jos gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA