DETE NARKO-DILER: Podelila 250 paketića heroina drugarima u vrtiću! (FOTO)

S obzirom da je devojčicin ranac uništen noć pre toga, došlo je do zamene sa drugom torbom u kojoj se nalazila ova velika količina droge koju je posedovala njena majka. Deca su mislila da se radi o slatkišima

  • 0

Ešli Tul (30) iz Delavera, majka četvorogodišnje devojčice koja je u vrtić donela kesice u kojima se nalazila droga, uhapšena je kada su doktori i policija otkrili o kakvoj se sadržini paketića radi. Devojčica je mislila da su to slatkiši pa ih je poklanjala drugim devojčicama i dečacima, ali su stručnjaci utvrdili da se radi o heroinu.

Majka je optužena za posedovanje droge i ugrožavanje bezbednosti svog deteta, kao i druge dece u obdaništu koja su došla u dodir sa ovom opasnom supstancom, rekli su u saopštenju policije Delavera. Iz policije ističu da je mala devojčica toga dana ponela drugi ranac u dnevni boravak, kako bi zamenila svoj koji je uništen od strane kućnog ljubimca noć pre toga.

Deca koja su bila u kontaktu sa ovim malim neotvorenim kesicama, odvedena su iz predostrožnosti u lokalne bolnice, pa su zatim otpuštena kada je utvrđeno njihovo stanje.

Policija je zabranila Ešli da komunicira sa svojom decom, koji imaju 9 i 11 godina, kao i da se ne viđa sa svojom 4-ogodišnjom ćerkom koja je bila slučajni akter ovog događaja.

Istraga o incidentu je u toku i očekuje se brzo razrešenje situacije.

(Telegraf.rs/ Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA