STRAŠNO: Tuku decu po glavi i potapaju ih u vodu da bi iz njih isterali đavole

Policijski detektiv Teri Šarp je ovakvu vrstu nasilja nazvao "skrivenim zločinom", kada roditelji misle da im je dete zaposednuto, a najčešće se dešava da ih potapaju u vodu kako bi iz njih izvukli zle duhove ili da ih udaraju po glavi u znak obreda isterivanja đavola

  • 1

Britanska policija je saopštila da je u Londonu povećan broj slučajeva zlostavljanja dece koji su u vezi sa veštičarenjem i verskim ubeđenjima.

Kako je saopštila policija, ove godine je prijavljeno 27 takvih slučajeva, dok ih je prethodne godine bilo 24, a 2012. godine 19.

Oni su takođe naveli i primere vitlanja detetom i udaranja po glavi radi navodnog isterivanja đavola, kao i potapanje dece u vodu kako bi se iz njega izvukli zli duhovi.

Londonska metropoliten policija čak je snimila edukativni film za svoje pripadnike, kako bi kod dece prepoznali simptome ritualnog zlostavljanja.

Policijski detektiv Teri Šarp nazvao je ovu vrstu nasilja "skrivenim zločinom" koji se dešava kad je roditelj ili staratelj ubeđen da mu je dete zaposednuto.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA