NEZASITA: Pred decom imala seks sa ljubavnikom, preti joj zatvor!

U prijavi koju je podneo bivši muž osumnjičene žene navodi se da su ljubavnici "polno opštili ispuštajući neartikulisane zvukove vrištanjem i uzdisanjem osumnjičene" u prisustvu maloletne dece

  • 18

Ćerka (9) je ušla u spavaću sobu apartmana na Pagu tokom seksualnog odnosa majke i njenog partnera. Devojčica je tražila da prestanu ali oni to nisu učinili, zbog čega im sada prete dve godine zatvora. Inače, prijavu protiv ove žene podneo je njen bivši muž i otac njhove dvoje dece.

Dvoje ljubavnika su bili na porodičnom odmoru od 29. maja do 2. juna u Novalji sa devojčicom (9) i dečakom (7). Deca su bila u drugoj sobi kada je par započeo sa razmenjivanjem nežnosti, ali je devojčica zbog odškrinutih vrata čula da se nešto događa i ušla u susednu prostoriju apartmana. Ona ih je terala da prestanu sa poljupcima, ali oni to ipak nisu učinili.

U nalogu tužilaštva istrage za sprovođenjem dokazne radnje prvog ispitivanja stoji da su osumnjičeni "polno opštili ispuštajući neartikulisane zvukove vrištanjem i uzdisanjem osumnjičene". U prijavi još i stoji da je devojčica bila primorana da se povuče u sobu sa bratom i sakrije ispod jorgana, zbog osećaja straha, povređenog dostojanstva i uvredljivog okruženja.

Bivši muž osumnjičene i njihova maloletna deca podneli su prijavu Opštinskom državnom sudu u Zagrebu protiv para ljubavnika zbog polnog uznemiravanja i zadovoljenja strasti pred decom mlađom od 15 godina.

Za svako od ovih kaznenih dela zakonom je propisana kazna do 2 godine dana zatvora. Tužilaštvo je 30. juna 2014. odbacilo kaznenu prijavu, a onda su otac i deca zagrebačkom županijskom sudu 18. jula 2014. godine podneli predlog za sprovođenje dokazne radnje prvog ispitivanja osumnjičenih. Prijava opet naglašava da se majka nedolično ponašala kao nadređena osoba u blizini ranjive dece te starosne dobi.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаврило Принцип

    9. oktobar 2014 | 22:14

    Vatrena hrvatska nimfomanka! A uzgred, čija su deca?

  • Tijana

    9. oktobar 2014 | 13:53

    Kod moje komsinice dolazi jedan tip kada god joj je muz na putu a ona vristi i cela zgrada je cuje, to je vika i dranje neverpvatno i nepodnosljivo a muz kada ne ide nigde i kada je kod kuce tada je sve mirno! Sta preduzeti? Da li da kazem njenom muzu ili napisem na njenim vratima neku poruku ili pozovem komunalnu policiju? Sta uraditi? Taj kad joj dodje u celoj zgradi niko ne spava!

  • Mila

    9. oktobar 2014 | 12:20

    Sta reci? Da nije tuzno bilo bi smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA