DNEVNIK ČETNIKA-UBICE: Pogodio sam policajca u vrat, posle toga je bio miran i tih!

Dnevnik Erika Frejna detaljno opisuje napad na dva policajca iz Pensilvanije koje je ozloglašeni četnik hladnokrvno lišio života

  • 4

Policija bezuspešno traga za Amerikanacem Erikom Frejnom (31), poznatijem kao četnik, ali je uspela da pronađe njegov dnevnik koji je razotkrio neke nove detalje zločina u kom je on usmrtio dva policajca. 

U dnevniku je objašnjeno, da Erik nije imao nameru da pogodi bilo koga, pogotovo ne policajca. Takođe, pominje se da se sa svojim džipom zaglavio u močvari, pa je dalje morao da nastavi trčeći. Na osnovu zapisa ovog ubice, vlasti su otkrile kamp u kojem se skrivao zajedno sa eksplozivom, municijom, hranom, vodom i odećom.

- Kada sam pogodio policajca, proverio sam mu puls. Umro je mirno i tiho - napisao je američki četnik u svom dnevniku.

Da vas podsetimo, američka policija traga za Frejnom već danima. On je iz zasede ubio pripadnika nacionalne policije, desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31).

Policija je napravila njegovu digitalno izmenjenu sliku na kojoj ima čirokanu i bradu, jer veruju da je on promenio svoj fizički izgled.

Frejn je na Jutjub kanalu poznat kao "Vučko", a na njega postavlja snimke i prikazuje vojne vežbe grupe Amerikanca koji sebe nazivaju srpskom vojskom. On je te kratke filmove snimao 2012. godine na terenu za pejntbol u Hatfildu i 2010. godine, a takođe i u parku za pejntbol u Netkongu, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA