Umesto da ženi napiše kaznu, ovaj policajac je učinio nešto neočekivano i oduševio sve (FOTO) (VIDEO)

Policajac je zaustavio mladu mamu koja je u kolima vozila svoju ćerku kako bi joj napisao kaznu, ipak odlučio je da im pomogne

  • 13

Policajac  Ben Hol zaustavio je auto zbog manjeg saobraćajnog prestupa, u kome su se nalazile Aleksis De Lorenco i njena petogodišnja ćerka. Dok je pričao sa mladom mamom primetio je da devojčica nema svoje sedište namenjeno očuvanju bezbednosti dece u saobraćaju.

- Mogao je samo da mi napiše kaznu, koja bi me uvukla u veliku nevolju. Ali je on ipak izvadio novac iz svog džepa i uradio od srca nešto za moju porodicu što nikad neću zaboraviti - rekla je Lorenco o ljubaznosti ovog policajca.

Ova porodica se zapravo našla u velikim finansijskim problemima ovog leta, kada je ženinom vereniku dijagnostikovan rak zbog čega je i otpušten sa svog radnog mesta. Kada je Hol čuo priču ove žene, nije se dvoumio oko ideje da potroši 50 dolara na kupovinu poklona devojčici i njenoj mami.

- Znao sam da pisanje kazne neće da reši njen problem. U tom trenutku sam poželeo da kupim pouzdano sedište za njeno dete, kako bi bile potpuno sigurne tokom vožnje - dodao je policajac.

Majka ove devojčice je istakla da će biti zahvalna celog života, i da će, čim bude bila u mogućnosti, pokušati da se oduži ovom dobrodušnom čoveku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA