Evo šta se dogodi kad se u avionu našalite da imate ebolu! (VIDEO)

Putnik je tokom leta napravio neslanu šalu uzvikivanjem "Bio sam u Africi, imam ebolu", što je izazvalo opšti pometnju među putnicima i preduzimanje mera sigurnosti od strane osoblja i medicinskih radnika

  • 1

Američki putnik je prevario sve ljude na letu iz Filadelfije u Punta Kanu u Dominikanskoj republici. Njegova surova šala o eboli izazvala je paniku među osobljem i putnicima, kao i izolaciju aviona zbog čega je izlazak putnika odložen za čitavih sat vremena.

- Bio sam u Africi. Ja imam ebolu - vikao je neidentifikovani putnik pre sletanja.

Čim je avion sleteo na aerodrom preduzete su mere bezbednosti za ostale putnike, a šaljivdžija je odveden na testiranje od strane medicinskih radnika obučenih u plava zaštitna odela. Jedino što se zna je, da se radi o muškarcu iz Severne Amerike koji je kašljao tokom leta. Ustanovljeno je da nema temperaturu, što je inače tipičan simptom početne faze ove zarazne bolesti.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje su izazvane ovom situacijom, ali bezbednost naše posade i putnika je ipak glavni prioritet - rekli su u zvaničnom saopštenju Ju-Es Ervejza povodom ovog incidenta.

Na kraju si svi bili svesni toga da se radi o neslanoj šali, koja je prerasla u ogromni problem. "Duhoviti" putnik se čak kasnije i branio rečima "Ja nisam iz Afrike", dok je jedna od stjuardesi poručila prisutnima da je očigledno da se radi o obmani nekog "idiota".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: myfoxphilly.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    10. oktobar 2014 | 16:54

    Pa naravno Amerika kp ce drugi,em autori zbijaju salu na racun bolesti koja je ubila ogroman broj ljudi,em svi putnici odmah vade telefone da snimaju osobe koje glume da su obolele.Pa covek da umire oni bi pre izvadili telefon i snimali nego sto bi pomogli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA