ZA NEVERICU: Bosanka ostavila muža jer se zaljubila u svekrvu!

Velida i Naida Hadrić su svoju tajnu skrivale od svih, a kada su želele da budu same, govorile bi da idu u šoping tako da niko nije mogao da posumnja da se nešto dešava između njih dve

  • 23

Velida Hadrić (47) iz Sarajeva, koja je važila za uzornu suprugu i majku troje dece, nedavno je napustila porodicu zbog svekrve Naide Mandal (62). Ona je od početka svog braka bila u prisnim odnosima sa muževljevom majkom, ali niko nije mogao ni da posumnja da će zbog te prisnosti njih dve postati "ljubavni par".

Velida se od svog supruga Adnana Hadrića (43) vremenom sve više udaljavala, što se dogodilo i sa Naidom i njenim mužem Mustafom, koji je bračne neuspehe svoje supruge pripisivao godinama.

Velida i Naida su svoju tajnu skrivale od svih, a kada su želele da budu same, govorile bi da idu u šoping, tako da niko nije mogao da posumnja da se nešto dešava između njih dve.

Ipak, otkrivene su 24. jula, kada su se poslužile proverenom taktikom laganja, i rekle muževima kako idu u kupovinu.

- Otišao sam da nahranim kučiće i čuo sam "cmakanje" i glasove iza kuće. Pričale su o tome kako muškarci ništa ne znaju o šopingu, jer bi u suprotnom znali da niko bez para ne ide u kupovinu - rekao je Adnan koji je čuvši to pao u nesvest.

Sutrada su obe sve priznale. Od tada su Adnan i Mustafa na psihoterapiji, a deca od sramote ne idu u školu. Sada se čeka podela bračne imovine, a Velida i Naida su navodno iznajmile stan u jednom sarajevskom naselju.

(Telegraf.rs / Izvor: sarajevo365.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hasanagainica

    10. oktobar 2014 | 16:59

    ma to one vjezbaju za evropsku uniju...tamo je to normalno ..

  • No name

    10. oktobar 2014 | 17:07

    Heheheheh e pa sou!Ko kaze da se svekrve i snajke ne vole!Evo vala ljubav velika...

  • CAR LAZAR MILOS OBILIC

    10. oktobar 2014 | 17:00

    Au bolan! Svasta ima naopako!Mama.. rasturi i tati i meni brak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA