Kalinić od Jurišića napravio gulaš jer je bio s njegovom ženom!

Miloš Simović je tokom svedočenja naveo da u vreme ubistva nije bio u Španiji, ali da mu je Kalinić kasnije ispričao kako je ubio Jurišića, raskomadao ga i delove tela bacio u reku Manzanares, jer su sve vreme zajedničkog života u stanu u Madridu imali čarke

  • 8

Miloš Simović, pripadnik "zemunskog klana", svedočio je juče putem video linka iz Beograda u Višem sudu u Madridu, gde mu se zajedno s Lukom Bojovićem i ostalima sudi za ubistvo Milana Jurišića Jureta, takođe pripadnika "zemunskog klana", u martu 2009. godine u Španiji.

Simović je putem konferencijske veze potvrdio da je bio deo istog klana kao i takođe optuženi Sretko Kalinić, ali je negirao da je učestvovao u Jurišićevom ubistvu i za njega optužio Kalinića, piše Blic.

On je naveo da se u vreme ubistva nije bio u Španiji, ali da mu je Kalinić kasnije ispričao da ga je ubio, raskomadao i delove tela bacio u reku Manzanares, jer su sve vreme zajedničkog života u stanu u Madridu imali čarke, a jedno vreme je čak sumnjao i da se upustio u intimnu vezu s njegovom ženom.

U Specijalni sud u Beogradu stigao je zahtev i za saslušanje Kalinića o kojem će odlučivati narednih dana. Na suđenju koje je u ponedeljak počelo u Španiji, Bojović je negirao svoje učešće u ubistvu.

Simović i Kalinić u Srbiji služe maksimalne kazne zbog ubistva premijera Zorana Đinđića i zločina "zemunskog klana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fidelj Kastroti

    11. oktobar 2014 | 10:56

    Kakav text! Bravo! To što gulaša nema nije ni bitno...

  • Ivana

    11. oktobar 2014 | 15:44

    Sada da Vladimir Beba Popovic,ministar zdravlja Zlatibor Loncar i Cedomir Jovanovic objasne sta su vazno za Drzavu razgovarali sa ovim momcima.

  • Josip

    11. oktobar 2014 | 11:50

    Ubio druga da bi mogao da bude sa njegovom zenom! Kpja.li je ta srrcnica gorece u paklu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA