Direktor prebio suprugu u kancelariji!

Direktor Nacionalnog parka Đerdap je početkom septembra u svojoj kancelariji nakon žestoke svađe svoju suprugu ošamario, udario pesnicom i šutnuo

  • 27

Policija iz Majdanpeka podnela je krivičnu prijavu protiv Srđana Stefanovića, direktora Nacionalnog parka "Đerdap", jer je udario suprugu u svojoj kancelariji.

On je suprugu Biljanu Ciger Stefanović išamarao u kancelariji 2. septembra, a policija je tek nakon mesec dana ispitivanja protiv njega podnela krivičnu prijavu, piše Blic.

- Žena je došla s dokazima da ima ljubavnicu. Posle žestoke svađe on ju je ošamario, udario je pesnicom i šutnuo - kaže neimenovani izvor.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka

    11. oktobar 2014 | 17:19

    I trebalo je mesec ipo dana da se podnese krivicna prijava?Ako se dobro secam "gospodin" je tada rekao da ju je samo gurnuo!?Zena otkrila da doticni ima ljubavnicu a on frajer umesto da bude manji od makovog zrna, kako bi pokazao kakav je "dasa" ,pretukao mnoooogooo slabijeg od sebe tj. svoju suprugu.A posto je na funkciji, valjda je mislio da mu ne moze niko nista jer ce on to da "sredi" (mitom ili kako god).Mislim da je mnogo jednostavnije i bezbolnije RAZVESTI SE ako ti bracni partner ne odgovara (a ako pribegavas prevarama evidentno je da je tako).Ovako je pokazao da je ne samo los suprug i covek vec i nevidjen slabic jer je bio u stanju da podigne ruku na zenu!!!Treba da se stidi i on i svi njemu slicni!

  • spavam sa udatim

    11. oktobar 2014 | 18:29

    Zene sve vise varaju muzeve posebno one koje mlade stupe u brak Nisam jà Neki plejboj Ali same se nude pricaju kako ih muzevi ne zadovoljavljaju u krevetu kako im je dosadno meni se ponekad smecu pa ih izbjegavm braco dno DNA

  • B.b

    11. oktobar 2014 | 17:31

    Pa da nije nesto ona napravila da ovaj nije mogao da podnese

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA