Otkrivena čovekolika statua na Marsu! (VIDEO)

Video snimak sa neobičnim detaljem objavljen je na Jutjubu 9. oktobra i već je postao tema mnogobrojnih polemika

  • 25

Rover američke svemirske agencije NASA "Kjuriositi" snimio je reljef na Marsu koji neodoljivo podseća na statuu džinovskog čoveka, poput drevnih figurica pravljenih na Zemlji pre više hiljada godina, piše "Igzeminer".

Ovaj video snimak sa neobičnim detaljem objavljen je na Jutjubu 9. oktobra i već je postao tema mnogobrojnih polemika na internetu i forumima.

Na snimku se vidi fotografija predela na crvenoj planeti, sa stenovitim brežuljkom u pozadini. Brežuljak je uvećan i obojen kako bi se pojačale linije koje kao da oblikuju glavu, lice i torzo humanoidnog stvorenja u sedećem položaju.

Vlasnik kanala preko kojeg je učitan snimak, "Paranormal Crucible", ukazuje i da deluje kao da neka životinja sa dugačkim repom leži u krilu statue.

Da li je ovo drevna marsovska statua ili samo gomila naslaganog stenja, pogledajte video i prosudite sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile srbija

    11. oktobar 2014 | 19:59

    Imaju rovera pa neka ode tamo i proveri sta je to ..a ne da mi daju neke mutne slike ovde ko da sam retard i da izmisljaju gluposti... smaraju sa time

  • Ja...

    11. oktobar 2014 | 19:47

    Zar nije mogla biti jasnija fotografije, toliko para ulozeno u misiju, a snimak mutan.

  • pivopija

    11. oktobar 2014 | 19:34

    Zasto su svi snimci i slike kao da je slikano peglom ? Verovatno ce do sledeceg utorka i mene da nadju kako virim iza nekog slona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA