Položio ispit, a onda je bubicu iz uva morao da mu vadi lekar!

- Da se ne bi videla i štrčila, bubicu je duboko gurnuo u uvo. Ona je upala dublje u kanal, preko bubne opne. Na taj način mu se i oštetio ušni kanal - objašnjava dr Dušan Milisavljević iz Niša

  • 7

Prof. dr Dušan Milisavljević objavio je na svom Tviter profilu da je jednom studentu u Nišu iz uva izvadio bubicu, nakon što je ovaj položio ispit.

- Upravo sam izvadio iz uva bubicu za polaganje ispita. Juče je položio, ali nije mogao da je izvadi pa došao. Nije on prevario profesora, već sebe - glasio je tvit koji je postavio prof. dr Milisavljević.

Nekadašnji predsednik Skupštinskog odbora za zdravlje i porodicu, ali i otorinolaringolog iz KC Niš objašnjava za "Blic" da je u subotu zbog ovog studenta bio u moralnoj dilemi.

- Kao profesor na fakultetu bio sam spreman da ga odmah prijavim. Međutim, kao doktor ne smem da otkrivam indentitet pacijenta -kaže dr Milisavljević.

Kada je izvadio bubicu, doktor ju je odmah bacio u kantu za đubre. Student je tada malo burnije odreagovao, jer je bubicu iznajmio za 2.500 dinara i morao je da je vrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monroe

    12. oktobar 2014 | 21:42

    @KOBAC011 Da li stvarno porediš jednog bolesnog manijaka sa studentom koji je prepisivao (i nije ni prvi ni poslednji)??? I da li stvarno misliš da lekarska etika isto tretira ta dva slučaja? Kada je krivično delo u pitanju tu nema moralne dileme, već se postupa po zakonu. (Pitam se zašto ti uopšte objašnjavam...)

  • Lav

    12. oktobar 2014 | 17:05

    Bolje da je platio 2500 din.casove da nesto nauci,al sta ces tako nauce da varaju,to je tek pocetak.Sram ga bilo,sta li studira taj jadnik. Nije valjda medicina

  • KOBAC011

    12. oktobar 2014 | 20:26

    E pa, doktore, to znači da je kod Vas mogao da dođe i onaj manijak iz Bajmoka, a Vi ne biste smeli da ga prijavite da ne biste prekršili "lekarsku etiku"?!?!?! Niko ne traži da nama otkrijete identitet dotičnog, ali sa policijom ste dužni da sarađujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA