MOLI SE ZA MENE, MAJKO: Poslednje reči vojnika kog su uhvatili džihadisti (VIDEO)

- Ne plaši se, ja ću se ubiti i taj deo nećeš videti - poručio je majci sirijski vojnik koji nije želeo da njegov život bude u rukma ekstremista Islamske države, pa je odlučio da sam sebi oduzme život

  • 25

Na internetu se pojavio potresan video-klip na kom se vidi sirijski vojnik koga je uhvatila vojska Islamske države, a koji se na snimku oprašta od svoje majke.

- Mnogo te volim mama. Nemoj da plačeš što sam mučenik - poručio je ovaj mladić, a dok on to govori, na snimku se čuju uznemirujući krici drugih zatočenika koji mole za pomoć.

- Brini o Hanadi i slavi to što sam mučenik. Ne plaši se, ja ću se ubiti i taj deo nećeš videti - poručio je on svojoj majci i u tom momentu se vidi kako ga je jedan metak promašio za nekoliko milimetara i pogodio u zid.

- Moli se za mene mama, moli se - bile su poslednje vojnikove reči pre nego što je izvršio samoubistvo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulbuder

    13. oktobar 2014 | 17:18

    Slava tebi vojnice,polozio si svoj zivot,braneci svoju drzavu,majku oca,zenu decu..Slava tebi vojnice,krv tvoja na zlorvore tvoje...i na one koje te zlotvore stvorise i kao "bombarduje"..Slava tebi vojnice!

  • cetinje

    13. oktobar 2014 | 18:43

    herojski si umro laka ti crna zemlja,dzihadisti p...e smrdljive

  • Milos grobarQ

    13. oktobar 2014 | 18:13

    TAKO SE GINE ZA OTADZBINU, LAKA MU CRNA ZEMLJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA