BOLNICA KOŠMARA: Medicinska sestra ubila je 38 svojih pacijenata! (FOTO)

Oko 200 svedoka je dalo iskaz protiv "najgore bolničarke", dok su njene kolege objasnile da je bila "hladna osoba, ali uvek voljna da radi"

  • 2

Bolničarka Danijela Pogiali (42) uhapšena je u rodnom gradu Lugo na severu Italije, zbog sumnji da je ubila 38 pacijenata jer su je oni, ili članovi njihovih porodica nervirali, saopštili su zvaničnici.

Kod nje je pronađen i "selfi" na kojoj sa podignutim palcem pozira ispred jednog pacijenta koji je nedavno preminuo, preneo je list "Korijere dela sera".

Policija je posumnjala da je ona odgovorna za smrt jednog starijeg pacijenta koji je smešten u bolnicu zbog lakšeg oboljenja. Obdukcijom je utvrđeno da je pacijent preminuo zbog ubrizgavanja supstance koja izaziva srčani udar, a čiji se tragovi u krvi gube posle nekoliko dana, prenela je Raša tudej.

 

Istraga je pokazala da je bolničarka najverovatnije odgovorna i za ubistvo još najmanje 38 pacijenata, a svi oni su navodno ubijeni ove godine. Najmanje 200 svedoka je dalo iskaz protiv "najgore bolničarke".

Pođiali se nije opirala hapšenju, izjavio je državni tužilac Alesandro Mančini na konferenciji za novinare. On je dodao da je ona bila izuzetno tiha tokom samog hapšenja.

Neke od njenih kolega su rekle da je bila "hladna osoba, ali uvek voljna da radi". Drugi su naveli da su sumnjali da je na kraju smene pacijentima davala laksativ da bi ih nervirala i osramotila.

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A - 10 Thunderbolt

    15. oktobar 2014 | 07:15

    I kod nas ima ovoga.

  • Mare

    14. oktobar 2014 | 17:32

    Psihopata; izabrala profesiju u kojoj je mogla da ubija ljude, a da se ne posumnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA