Zlikovac Olsi Rama koji je upravljao dronom radio za Soroša! (FOTO)

Olsi Rama, mlađi brat albanskog premijera, koji ima američki pasoš i koji se u aprilu 1997. godine preselio u SAD, radio je za američkog milijardera u periodu od 1992. do 1997. godine

  • 13

Olsi Rama, brat albanskog premijera koji je upravljao dronom s kojeg je visila zastava takozvane "velike Albanije", radio je u jednom periodu za američkog milijardera Džordža Soroša. Rama je za Soroša radio u kompaniji "Soros Foundation Albania" u periodu od 1992. do 1997. godine.

Pre toga on je bio i programski direktor fondacije Otvorenog društva za Albaniju, koju je sponzorisala fondacija Soroš.

Mlađi brat albanskog premijera, koji inače ima američki pasoš i koji se u aprilu 1997. godine preselio u SAD, radio je potom i kompaniji Delfinus Medikal Tehnolodžis i kao naučni istraživač i menadžer projekata u medicinskom institutu Barbara En Karmanos u Detroitu, SAD.

Otac braće Rama je poznati albanski vajar Kristać Rama (1932-1998). Kristać i ujak braće Rama, Spiro Koleka, bili su članovi Politbiroa i visokopozicionirani komunistički zvaničnici za vreme komunističke diktature u Albaniji.

Olsi Rama je trenutno zaposlen u kompaniji Pegasus Komunikejšens, a u Beograd je na utakmicu došao s američkim pasoššem.

Čovek odgovoran za incident na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija, nekada je bio i aktivni sportista, a devet godina je igrao košarku za Dinamo. Rama, pored albanskog, govori engleski, grčki i italijanski jezik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irina

    15. oktobar 2014 | 11:10

    Ova zastava izgleda satanisticki,ozbiljno.Ako ovakvu sramotnu,podmuklu provokaciju od strane idiotskog Albanskog naroda ne osude onda cu stvarno da poverujem u to da su se svi okomili na nas i da hoce da nas uniste.Oni su to isplanirano uradili,podmuklo,jer su pretpstavljali da ce nas da okrive i da ce im dodeliti ta 3 boda,sto je po meni suludo,ako se to desi...Ne znam zasto nasa vlastne intervenise!

  • Rasa

    15. oktobar 2014 | 11:06

    Fondacija SOROS = pranje para, finansiranje UCK.....

  • Mila

    15. oktobar 2014 | 11:28

    Mi smo usred ovog meteza i provokacije ostali dosledni i superiorni, kao i sto jesmo. Od Siptara smo superiorni kulturno, nacionalno i genetski. Oni su pukim podkusurivanjem dobili drzavu koja ce kad tad biti ukinuta jer su i vajne strane sile shvatile da je to stoka i da su se zeznuli maestralno. Tako da, skidam kapu nasim fudbalerima i navijacima. Pokazali smo da su nebitni i smesni. Zivela Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA