STRAVIČNA SMRT: Sestre se udavile u bujici!

Tela dve Italijanke nađena su u automobilu koji se nalazio u polju blata 70 metara od puta u provinciji Groseto. Poslednjih dana jako nevreme je zahvatilo sever Italije, a pogođena je oblast Đenove gde je u poplavi prošlog vikenda poginula jedna osoba

  • 0

Dve sestre starosti 65 i 69 godina, poginule su tokom oluje kada je velika bujica odnela auto u kome su se nalazile. Nevreme u italijanskoj provinciji Groseto donelo je veliku količinu padavina koje su prouzrokovale ove kobne poplave.

Tela ove dve žene nađena su u automobilu koji se nalazio u polju blata 70 metara od puta. Na sreću, nije bilo još žrtava, iako je oluja divljala u močvarnoj oblasti na severu Rima.

Izvršena je evakuacija pedesetak stanovnika, a što se tiče materijalne štete, uništen je jedan most i mnogo zgrada je prekriveno blatom.

Da podsetimo, u ovoj oblasti se 2012. godine desio sličan scenario prirodne nepogode, kada je troje ljudi izgubilo život u svom autu koji je odnela bujica.

Poslednjih dana jako nevreme je zahvatilo sever Italije, a pogođena je oblast Đenove gde je u poplavi prošlog vikenda poginula jedna osoba, kao i provincija Parma. Trst je takođe na udaru jakih padavina gde su mnoge ulice zatvorene za saobraćaj.

(Telegraf.rs/ Beta/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA