CNN osuđuje Albance za prekid utakmice! (FOTO)

Naslov koji je CNN dao svom članku indirektno sugeriše da su Albanci krivi za izazivanje nereda: "Invazija drona sa zastavom izazvala nemire na utakmici"

  • 8

Najveći strani mediji na svojim naslovnim stranama kao udarnu vest plasiraju izveštaj s utakmice Srbija - Albanija, objašnjavajući incident s dronom na međunarodonoj evropskoj fudbalskoj utakmici kao rezultat tenzija na Balkanu.

Američki informativni kanal CNN izveštava da je kvalifikaciona fudbalska utakmica za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije prekinuta u 41. minutu nakon sukoba igrača oba tima. Pišu da je je tuči prethodio incident s dronom, koji je leteo iznad stadiona noseći zastavu "Velike Albanije".

Kad je srpski fudbaler Stefan Mitrović uzeo zastavu sa bespilotne letelice, to je bila inicijalna kapisla za ionako "zapaljivu" atmosferu koja je vladala na utakmici, stoji u izveštaju CNN-a.

Naslov koji je CNN dao svom članku indirektno sugeriše da su Albanci krivi za izazivanje nereda: "Invazija drona sa zastavom izazvala nemire na utakmici".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    15. oktobar 2014 | 14:10

    Nemojte pogrešno da me shvatite, drago mi je zbog toga, ali taj CNN je pokazao da ima toliko veze sa geografijom kao ja sa astrofizikom. Tako da me ne čudi da su pomešali čak i kontinente. Pozdrav.

  • Nenad

    15. oktobar 2014 | 15:16

    Nije tako pisalo na CNN . Pisalo je da smo isprovocirani zastavom Albanije. Sto svakome ko ne zna sta se dogodilo deluje da smo mi krivi,jer ono kao pa sta zastava druge ekipe. Nigde se ne spominje da je to zastava "Velike Albanije"... Meni nije potrebo anesteziranje...

  • srdjan

    15. oktobar 2014 | 20:59

    "In 1999, a 78-day air war was launched by NATO to stop the killing off ethnic Albanians in Kosovo by Serbian forces." Vidim koliko su na nasoj strani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA