Evo kako da drugi zarađuju za Vas!

Ne morate da zamišljate, tako nešto već postoji i zove se FXLider CopyTrade – mreža sa preko 20 000 trejdera koji svakodnevno trguju na svetskom tržištu i čije znanje možete iskoristiti. Od sada je ova mreža dostupna i na našem jeziku i postaje sve popularnija među ljudima koji traže dodatnu zaradu

  • 6

Većina ljudi, kada im pomenete trgovanje na berzi ili svetskom tržištu, Vas ni ne sasluša do kraja misleći da je to najkomplikovaniji posao na svetu, sa mnogo stresa, dostupan samo onima koji nose odela po ceo dan i koji su završiti razne škole iz finansija.

Ni ne znaju da danas, sa razvojem interneta i tehnologije, bilo ko, sa bilo koje tačke na planeti može pristupiti svetskom tržištu, trgovati na njemu i zaraditi. Sad zamislite da postoji mreža gde ti gore pomenuti ljudi u odelima i sa raznim školama iz finansija trguju, a Vi možete kada god želite da iskoristite njihovo znanje i iskustvo i tako zaradite?!

Ne morate da zamišljate, tako nešto već postoji i zove se FXLider CopyTrade – mreža sa preko 20 000 trejdera koji svakodnevno trguju na svetskom tržištu i čije znanje možete iskoristiti. Od sada je ova mreža dostupna i na našem jeziku i postaje sve popularnija među ljudima koji traže dodatnu zaradu.

Kako to u stvari funkcioniše?

Kada pristupite mreži, potrebno je da izaberete najuspešnije trejdere koji ostvaruju profit, jednim klikom kopirate njihova trgovanja, podesite da transakcije odgovaraju visini Vašeg kapitala i Vaš posao je završen. Sistem potom automatski kopira sva njihova trgovanja na Vaš nalog i kada oni budu zarađivali, automatski ćete i Vi zarađivati.

Da biste pristupili FXLider CopyTrade mreži potrebno je samo da imate internet konekciju pa ukoliko čitate ovaj članak znači da ste jedini uslov već ispunili.

FXLider Vam daje 50€ početnog kapitala da se oprobate u trgovanju i testirate FXLider Copy Trade mrežu. Sve što treba da uradite je da se prijavite na linku OVDE.

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited - kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom.

Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posledice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik.

Svako obezbeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA