JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Udarila u kamion, drugi naleteo na nju (VIDEO)

I pored toga što je doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške telesne povrede, Jasmina Klejs (25) iz Belgije se iznenađujuće brzo oporavlja

  • 3

Belgijanka Jasmina Klejs (25) udarila je u kamion kada je pokušavala da se u svom automobilu "ford fokus" prestroji iz brze leve u desnu traku, da nesreća bude veća drugi kamion je naleteo na njeno vozilo jer nije uspeo blagovremeno da se zaustavi.

Kada je počela da se prebacuje iz jedne trake u drugu zbog velikog broja kamiona ona nije videla da u krajnjoj desnoj traci, koja služi za izlaz sa autoputa, kolona automobila stoji, zbog čega je udarila u zadnji deo teretnjaka koji je stajao poslednji.

Međutim, kamion, iz kog je snimljen ovaj nemili događaj, nije mogao da zakoči na vreme pa ju je udario u zadnji deo automobila.

Belgijski mediji su javili da je nesrećna Jasmina zadobila teške telesne povrede zbog čega se nalazi u komi, ali se iznenađujuće brzo oporavlja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA