Pogledajte trenutak u kom je taliban snajperom pogodio američkog vojnika u glavu (VIDEO)

Ovaj američki marinac je imao neverovatnu sreću, jer je ovo hitac koji bi ga zasigurno usmrtio

  • 10

Ovaj snimak, koji je napravljen sa kamere koja je prikačena na šlem, prati trojicu pešadinaca američkih Marinaca, koji učestvuju u organizovanij akciji.

Kada su se nalazili na izlazu iz tunela, jednog od njih trojice je talibanski snajperista pogodio pravo u glavu, gde se jasno vidi kako metak udara u šlem i kako rikošet odskače od istog. Posle povlačenja nazad, vidi se rupa u šlemu vojnika koji je pogođen i čuje se glas njegovog saborca koji mu kaže "Srećniče".

Pogledajte video i procenite sami koliko je sreće imao ovaj vojnik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lanmi

    16. oktobar 2014 | 15:37

    Meni je ipak interesantniji trenutak posle ...kada su se ti neustrasivi US Marinci razbezali ko muve bez glave. Nadam se da ce ovi talibani sledeci put koristiti malo veci kalibar ;)

  • lanmi

    16. oktobar 2014 | 19:46

    Ma ne volim ja ni amere niti talibane, jedino ih gotivim kada se rokaju medjusobno ;) Za odgovore ste ipak u pravu iako vam dele minuse. Svaki covek bi mozda tako odreagovao, mahinalno. Mozda je zato sto sam gledao RAMBA 1,2,3,4,5,6,7,8.....pa sam stekao pogresnu sliku o tim neustrasivim Americkim marincima!!

  • Приштински корпус

    16. oktobar 2014 | 23:02

    Или је био рикошет или га је само окрзнуо метак.Да га је погодио директно, пола главе би му однео, не бу му помогла ни три шлема. Поздрав од бившег снајперисте ВСЦг са Косова.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA