PUTIN BI MOGAO DA VLADA EVROPOM I AMERIKOM: Predsednik Formule 1 pohvalio ruskog predsednika

Eklston i Putin su često viđani zajedno na sportskim dešavanjima, i poznato je da su istomišljenici. Moskva godišnje plaća oko 35 miliona evra Formuli 1, što je rekordna suma

  • 6

Berni Eklston, tajkun i vlasnik Formule 1 u nekoliko navrata je hvalio Vladimira Putina, ali je ovom poslednjom izjavom privukao dosta pažnje.

Eklston i Putin su često viđani zajedno na sportskim dešavanjima, i poznato je da su istomišljenici. Moskva godišnje plaća oko 35 miliona evra Formuli 1, što je rekordna suma.

- Putin je prvoklasan čovek, uvek sam ga podržavao. Mogao bi bez mnogo muke da vodi i Evropu ili Ameriku, samo da nije toliko zauzet - rekao je Eklston. Ovo nije prvi put da Eklston javno govori o Putinu, jer je već ranije pričao kako se slaže sa njegovim stavovima o homoseksualnosti.

Eklston je i ranije pričao kako se divi Adolfu Hitleru i da je veliki prijatelj sa Maksom Mozlijem, sinom britanskog fašističkog lidera Osvalda Mozlija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA