Milićev saputnik iz kantrimena dobio nanogicu!

Lepenu su danas radnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija stavili nanogicu za elektronski nadzor. On je drugi akter slučaja kantrimen koji već služi kaznu, pošto je prethodno nanogica stavljena i Bojani Petrović

  • 4

Nikola Lepen, koji je uz Marka Milićeva bio jedini muškarac u kantrimenu, kada je na Brankovom mostu nastradao Luka Jovanović, od danas služi kaznu kućnog zatvora od šest meseci zatvora.

Lepenu su danas radnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija stavili nanogicu za elektronski nadzor.

On je drugi akter slučaja kantrimen koji već služi kaznu, pošto je prethodno nanogica stavljena i Bojani Petrović.

Uskoro, kazne bi trebalo da počnu da služe i Tamara Bogdanović, koja je osuđena 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novaković osam, kao i Dana Manevska, šest meseci kućnog zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    17. oktobar 2014 | 20:13

    Na kraju svina nanogice! Neko ce da igra sony ili x box, nego da skljoca selfije i viso po fejsu.. a decko mrtav!!!! Eto koliko vredi jedan obican zivot u srbiji!

  • ko je ovde lud??

    17. oktobar 2014 | 22:54

    Ma jok brate trebali ste coveka da oslobodite svih optuzbi jos da mu platite odstetu za provedeno vreme u pritvoru a da okrivite onog jadnog decka sto je stradao.sram vas bilo lude glave.... Ionako zemlja srbija nema advokata

  • Nina

    17. oktobar 2014 | 21:30

    Odločan naslov "dobio". Umesto da "dobije" robiju on se veselo zabavlja kod kuće a narod plaća kontrolu nad "dobijenim". Ostaviti pregaženog čoveka na ulici mogu samo ljudske zveri, te sudstvo i vlast Srbije dokazuju ovakvim skandaloznim dogovorima da ljudski život u Srbiji ne vredi ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA