OVO SU SRPSKE DAME ZBOG KOJIH JE I PUTIN ZANEMEO: Žene vojnici oduševile ruskog predsednika! (FOTO)

Dok su ešaloni Vojske Srbije defilovali ulicom pored Ušća, svi prisutni su zanemeli, a oduševljenje nije mogao da sakrije ni ruski predsednik

  • 23

Pripadnice nežnijeg pola, učestvovale su na vojnoj paradi "Korak pobednika", gde su uspele da zadive sve prisutne, a između ostalog i predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Na ovoj sjajnoj manifestaciji, uprkos kiši koja je u jednom trenutku spustila nad Beogradom, žene su pokazale da mogu jednako dobro ići u korak sa muškarcima i više nego dobro su izvele sve što je od njih očekivano.

Dok su ešaloni Vojske Srbije defilovali ulicom pored Ušča, svi prisutni su zanemeli, a oduševljenje nije mogao da sakrije ni ruski predsednik.

Jedinica garde Vojske Srbije, ostavila je sve prisutne bez teksta, pogotovo nakon izvođenja svoje tačke "egzercir", koja je obuhvata prikaz rukovanja oružjem.

Na pripremama za vojnu paradu pripadnice Vojske Srbije su uložile dosta truda, što general-major Simović nije propustio da istakne.

- Najbolje je poravnata poslednja vrsta, gde su žene! Vrlo dobro! - Služimo Srbiji!

Broj žena vojnika u Srbiji se kreće oko hiljadu, i ta cifra se povećava svake godine. 

(D. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dado

    19. oktobar 2014 | 12:53

    lepo je ovo videti ali...bio sam u ratu od 93god.i znam pre rata oni koji su nosili namazane čizme.Te žene i tih pola vojnika tu samo služe za takve promocije.Ako se bude zapucalo onda će da stupi žendamerija i sirotinja.

  • bg

    19. oktobar 2014 | 12:49

    Dosta lose propagande molim vas pa ispade da je covek zanemeo i da rec nije progovorio od vojne parade u srbiji a verujem da bi se lepo nasmejao ili zabemeo kad bi znao da je brod "kozara" zaplenjen od nacista 1944g...

  • Mileeee,još dinamita!

    19. oktobar 2014 | 13:24

    Mala mu Rusija,pa došao da se nagleda.....kako da ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA