UHAPŠENI VERENICI ZBOG DROGE: Dilovala skank u petom mesecu trudnoće?

Ivanu Ð. (30) iz Beograda i Sanji P. (21) iz Bara, uhapšeni su zboog sumnje da su pokušali da prokrijumčare 20 kilograma skanka u automobilu, a lisice su im stavljene nepun mesec dana pre zakazanog venčanja

  • 2

Ivanu Ð. (30) iz Beograda i Sanji P. (21) iz Bara, koji su uhapšeni pošto su pokušali da prokrijumčare 20 kilograma skanka u automobilu, lisice su stavljene nepun mesec dana pre zakazanog venčanja!

Kako, prenosi Kurir, budući mladenci na dan hapšenja vraćali su se iz Bara, gde su bili kako bi s porodicom buduće mlade, koja je u petom mesecu trudnoće, ugovorili sve detalje svadbe.

- Iz Bara su se za Beograd vratili auto-vozom. Čim su preuzeli „sitroen C3“ na Železničkoj stanici u Beogradu i seli u njega, policija ih je zaustavila. Pretresom automobila, u tapecirungu vrata suvozača nađeno je više od 10 kilograma droge, spakovane u 23 kese - kaže izvor iz istrage.

Nesuđeni mladenci privedeni su odmah u policiju, a naknadnim pregledom automobila u rezervoaru je nađeno još 10 kilograma skanka.

- Oboje su odlučili da se brane ćutanjem, pa je zasad neizvesno da li su u Bar zaista išli da razgovaraju o svadbi ili im je to samo bio izgovor da kupe drogu, koju su potom planirali da prodaju na beogradskom tržištu - kaže sagovornik iz istrage.

Ivan Ð. i Sanja P., kako navodi, ranije nisu osuđivani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nekonebitan

    20. oktobar 2014 | 10:37

    Nemaju oni u CG skank....Verovatno su pokusali nemoguce....

  • Opet dobro

    20. oktobar 2014 | 10:34

    Ma ovo za ličnu upotrebu, legalizacija i porez državi i nema frke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA