• 4

Nova televizija N1 kreće 30. oktobra!

Televizijski kanal N1 u Srbiji će moći da se gleda preko kablovskih operatera SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid networka

  • 4

N1, prva regionalna dvadesetčetvoročasovna news platforma i ekskluzivni CNN-ov partner za region, počinje s radom 30. oktobra. Televizijski kanal N1 u Srbiji će moći da se gleda preko kablovskih operatera SBB, KDS i JET, preko platformi D3 i D3i, Total TV-a i Beogrid networka.

N1 će biti dostupan i putem drugih vidova savremene komunikacije – N1 news portala na adresi www.n1info.com, IOS, Android i Windows aplikacije.

Korisnicima će biti dostupni najnovije vesti, talk show emisije, jutarnji program, kultura, sport i zabava, dokumentarni serijali, news portal i mobilna aplikacija.

Foto: Promo

Foto: Promo

N1 ima tri regionalna centra - u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, od kojih svaki ima svoju uređivačku politiku, novinare, TV studio, web i mob platformu. Sva tri studija proizvodiće tri odvojena sadržaja koji će se spajati u jedan regionalni program.

Direktor programa za Srbiju, urednik i voditelj političkog talk show programa Pressing biće Jugoslav Ćosić. Maja Žeželj će raditi Dnevnik s ekipom uglednih novinara među kojima su Maja Dragić, Milan Sarić, Branislav Sovljanski, a tu su i Minja Miletić koja će voditi Novi dan – jutarnji program, Igor Božić, Zoran Stevanović, Tanja Veselinović, Voja Stevanović...

Tim N1 čine i Brent Sadler, direktor urednickog kolegijuma i bivši dopisnik CNN-a, kao i Rusmir Nefić, direktor produkcije i programa.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PECA

    Prosto nisam pametan kako sam dosad živeo bez njih.Verovatno sam mnogo toga propustio u životu. Jedva čekam da mi ta njihova propagandna mašinerija otvori oči , proširi vidike i uobliči pogled na Svet. Unapred zahvalan

  • Milisav

    A Kristian Amanpur?

  • Ubodem i odem

    Eeeeee jos nam i CNN fali.uradili su oni i previse za nas

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima