Nove usluge Sberbanke u Srbiji!

- Prvi put na srpskom tržištu, jedna banka klijentima obezbeđuje kvalitetnu uslugu koja nije bazirana na bankarskim proizvodima, uslugu koja štedi vreme i čuva kućni budžet - objašnjava Vladimir Ćirić, ekspert za razvoj proizvoda Sberbanke

  • 0

Sberbanka Srbije je svim svojim klijentima u okviru paketa „Jednostavno“, obezbedila potpuno nove usluge na tržištu u vidu 24/7 usluga.

Vladimir Ćirić, ekspert za razvoj proizvoda Sberbanke Srbije objašnjava:

- Prvi put na srpskom tržištu, jedna banka klijentima obezbeđuje kvalitetnu uslugu koja nije bazirana na bankarskim proizvodima, uslugu koja štedi vreme i čuva kućni budžet. Ove usluge su besplatne i nisu vezane za kreditne kartice ili slične proizvode. U okviru 24/7 usluga Sberbanka Srbije nudi tri osnovne usluge:

Vaš drug na drumu (dve brze popravke na drumu, zamena točka, punjenje akumulatora, dostava izgubljenih ključeva ili dostava goriva). Vaš majstor (dve intervencije u vašem domu od strane registrovanog majstora, proverenih kvalifikacija, pokrivaju sve havarijske kvarove na elektro i vodovodnim instalacijama, mehaničke kvarove brava i vrata, lomove spoljnih stakala i sl.) Vaš lekar na telefonu (saveti lekara opšte prakse, servisne informacije, tumačenje nalaza i sl.).

Sberbanka Srbije se na srpskom tržištu ističe velikim brojem inovativnih proizvoda, tehnološki naprednim rešenjima i velikom inovativnošću. Program 24/7 usluga je sastavni deo strategije Sberbanke u građenju dugoročnih odnosa sa klijentima, u okviru kojih banka klijentu pruža mnogo više od finansijskog servisa. Sberbanka teži da bude partner svim svojim klijentima, ali i oslonac i pomoć u nepredviđenim situacijama.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete korisnik Jednostavno tekućeg računa, prijavite se jednostavno i lako: http://www.sberbank.rs/strana/8531/jednostavno-tekuci-racun?kanal_id=27

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA