Šta se desi kada se grupa muzičara upozna preko Interneta i osnuje bend?

Promocija romana Gorana Savića o vrtoglavom uspehu grupe mladih muzičara "Epicentar - Magične note" biće održana 21. oktobra u Beograđanki u 19.00 časova

  • 0

U utorak 21. oktobra, od 19.00 časova, biće priređena promocija romana "Epicentar - Magične note" autora Gorana Savića, u izdavaštvu Književne omladine Srbije.

Promocija će biti održana na šestom spratu Beograđanke, u prostorijama Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, a otvoriće je Dragomir Petronijević, član Gradskog veća za sport i omladinu. Na promociji će, u ime Književne omladine Srbije, o delu govoriti i Verica Sekirarski.

Beograđanka

Delo Gorana Savića bavi se grupom mladih muzičara koji se upoznaju preko Interneta, i osnivaju grupu "Epicentar". Ostvaruju vratolomni uspeh, što frontmena i glavnog lika ovog romana pomalo začuđuje, ali i navodi da istraje u ideji da kroz muziku pokuša da osvesti ljude. Priča "Epicentra" vremenom postaje isprepletena borbom protiv sistema, ali i njegovih članova između sebe, kada se pojave romanse i neplanirane ljubavi.

Savić je rođen 1987. godine u Beogradu, gradu u kojem je i odrastao, i u kojem i dan danas živi i radi. Ljubav prema pisanoj reči pokazao je još u školskim danima, kada se i javila želja da jednog dana, na svojim policama, ugleda svoje književno delo. Prvi od tri romana iz serijala "Epicentar" predstavlja upravo kulminaciju želje za pisanjem i ljubavi prema muzici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA