ONA JE SEKSI, ALI I PLJUJE AMERIKU: Upoznajte sirijsku Kim Kardašijan (VIDEO)

Za razliku od američke starlete koja je popularnost na internetu stekla isključivo svojim izgledom, mlada blogerka poreklom iz Sirije na društvenim mrežama komentariše političku situaciju u rodnoj zemlji, ali i optužuje SAD da koriste ebolu kao biološko oružje

  • 1

Blogerka Maram Susli (27) poreklom iz Sirije, preti da ugrozi Kim Kardašijan po uticaju na internetu. Ona u svojim statusima iznosi svoj politički stav na temu Islamske države, Amerike i predsednika Sirije, Bašara al Asada.

Blogerka živi u Australiji, ali je poreklom iz Sirije, zbog čega sebi daje za pravo da komentariše političku situaciju u toj državi. Ona je rođena u Damasku 1987. godine, ali se sa porodicom 90-ih godina preselila u Australiju.

Maram je etiketirana kao špijunka predsednika Asada, ali i kao devojka koja preti da postane nova Kim Kardašijan. Međutim, ova sirijsko-australijska blogerka, za sebe kaže da je samo patriota i da je posvećena iznošenju istine.

Ona kači snimke na svom Jutjub kanalu na kojem ukupno ima više od 2.5 miliona pregleda. Ona u njima iznosi svoje mišljenje o političkoj situaciji u i Siriji. Razlog zbog kog se ova mlada blogerka oglašava na društvenim medijima jeste taj "što ne može da sedi mirno i gleda kako uništavaju zemlju u kojoj je ona rođena".

- Ljudi u Siriji ginu i ja imam dužnost kao neko ko je sirijskog porekla da otkrijem istinu o tome. Dužnost mi je da dam glas onim stanovnicima Sirije kojima je to pravo ugroženo - rekla je Maram.

Jedna od njenih kontraverznih izjava tiče se ebole. Ona je navela da ta bolest Americi služi kao biološko oružje, a da je hemijsko oružje ono čime Sirija može da se odbrani.

Susli smatra da je mnogi ne shvataju ozbiljno kada govori o politici zbog toga što je ženskog pola.

- Morate se boriti rukama i nogama za poštovanje i legitimitet koji bi imali da ste muškarac u odelu i kravati. Svi bi radije raspravljali o mojim plastičnim operacijama, nego o političkom stavu  - konstatovala je ona.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    22. oktobar 2014 | 23:34

    Devojka je genije, poznata je i kao Mima Al Laham, njen kanal na Youtube-u je SyrianGirlpartisan, lepa, hrabra i pametna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA