UŽASAVAJUĆE: Silovana trogodišnja devojčica (VIDEO)

Statistički podaci za 2013. godinu pokazali su da se u Indiji na svaki 21 minut prijavi silovanje, a da je ovo treći slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice u školama u poslednja 4 meseca

  • 4

Devojčica (3) je silovana u privatnoj međunarodnoj školi u indijskom gradu Bangaloru, kako se navodi u saopštenju policije. Ona je plakala u trenutku kada je majka došla po nju u školu i žalila se da je dobila batine.

Žena je prijavila slučaj policiji jer je primetila rane i povrede na intimnom području svoje ćerke, koja je ubrzo potvrdila da je seksualno zlostavljana od strane "ujaka u školi". Policija je pokrenula istragu dok se čekaju rezultati zdravstvenog stanja male devojčice, koja je u stanju šoka posle ovog događaja. Ispitano je i 6 nastavnika u ovoj školi, ali nije došlo ni do kakvog privođenja ili hapšenja.

Ovo je treći slučaj silovanja maloletnice u školskim kampusima Indije za 4 meseca. U avgustu je silovana osmogodišnja devojčica od strane svog profesora (63), dok se mesec dana pre toga čitava banda seksualno iživljavala nad šestogodišnjom devojčicom.

Isptivanje seksualnih zločina je poraslo od 2012. godine, kada se desilo grupno silovanje i ubistvo studenta (23) u busu za Delhi. Ovi stravični događaji su pokrenuli razne proteste i nove mere vlade koja je povaćala kaznu za krivično delo silovanja do 20 godina, pa čak i smrtne kazne. Zakon ipak nije pomogao u rešavanju ovog ozbiljnog problema.

Statistički podaci za 2013. godinu pokazali su da se u Indiji na svaki 21 minut prijavi silovanje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk/ Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA