Udario "jugom" dečaka na pešačkom i pobegao!

Dečak star 14 godina povređen je kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić", kada je na njega naleteo plavi jugo dok je prelazio ulicu. Nesavesni vozač predao se policiji

  • 3

Dečak star 14 godina povređen je kada je na njega na pešačkom prelazu kod Osnovne škole "Jovan Dučić" u Petrovaradinu sinoć naleteo plavi "jugo".

Dečak je, po rečima dr Sanje Pokrajac Nenadić iz hitne pomoći, prevezen u Dečju bolnicu, gde je na Odeljenju dečje hirurgije zadržan na dijagnostici. On je zadobio povredu ruke, odnosno ramena i ugruvan je, prenosi 021.

Nesreća se dogodila juče oko 20 časova, a očevici su ispričali da je dečak bio na pešačkom prelazu u trenutku kada je za njega bilo zeleno svetlo, ali da se vozač "juga" nije zaustavio, i naleteo je na njega.

Posle toga je iz vozila izašao muškarac starosti oko 45 godina, i teturao se. Vratio se u kola, pomerio ih sa kolovoza, a zatim je otišao sa lica mesta.

Ubrzo je stigla pomoć koja je povređenog dečaka prevezla u Dečju bolnicu. Policija, koja je obavila uviđaj će pomoću registarskih tablica pokušati da pronađe vozača.

Novosađanin za koga se sumnja da je preksinoć u saobraćajnoj nezgodi u Petrovardinu automobilom udario 14-godišnjeg dečaka na pešačkom prelazu juče se se predao policiji, saopštlila je novosadska Policijska uprava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yw.

    24. oktobar 2014 | 08:48

    Staviti barem po dva lezeca policajca,dete mi ide u tu skolu.,..strasno.nasa deca uopste nisu obezbedjena,jer semafor ocigledno nije dovoljan.To ne bi smelo da se desava,Zelim detetu brz oporavak.

  • Deki

    24. oktobar 2014 | 11:05

    "Policija ce uz pomoc broja registarskih tablica pokusati da pronadje vozaca".POKUSATI ?

  • Nani

    24. oktobar 2014 | 11:00

    Brz oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA